Jobbet Executive assistant har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Executive assistant publicerad av e.on

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

E.ON är ett energibolag med hjärtat i hållbarhet som verkar på en marknad i ständig förändring. Ett nytt energilandskap växer fram och efterfrågan på förnybar energi ökar. Vi är med och driver omställningen, vi förnyar Sverige och vi vill att vår omtanke om framtiden genomsyrar vårt arbete varje dag.

 Inom affärsområdet Corporate Energy Solutions på E.ON erbjuder vi energilösningar och partnerskap i hållbarhet till företagskunder. Vi erbjuder allt från el och gasavtal, solceller, värme och kylalösningar, energieffektiviseringstjänster och mobilitetslösningar. Vi ser till den enskilde kundens behov och designar allt från teknisk lösning, affärsmodell till kommunikation. 

 Just nu söker vi efter en Executive assistant till vår Director of Corporate Energy Solutions. Som Executive assistant är huvudfokus att dagligen supportera, planera och koordinera arbetet för Director of Corprate Energy Solutions personligen men även för affärsledningsteamet. Du kommer vara den förlängda armen i många olika frågor och en viktig person för att skapa ett effektivt arbete och därmed bidra till direkt affärsnytta.

 I ditt dagliga arbete ingår bland annat:

  • Hantera mail, kalender och resebokningar och förbereda presentationsmaterial
  • Planera, koordinera och följa upp interna möten, kundbesök, events och konferenser
  • Sätta agenda, hantera beslutsloggar, upprätta referat och säkerställa strukturerad uppföljning.
  • Administrativ hantering av fakturor, reseräkningar och beställningar
  • Vara administratör för diverse ansvarsområden exempelvis Arbetsmiljö, Krishantering, Intranät, Internkommunikation och Dokumenthantering
  • Ansvar för andra administrativa uppgifter av ad hoc karaktär och som kräver en viss projektledning enligt aktuella behov

Vi hoppas på att du har med dig insikter och erfarenheter från direkt supporterande uppdrag på senior executive nivå inom en miljö med stark förändringsagenda och målorientering. Har du också erfarenhet av digitala arbetsverktyg och system och vill nyttja dessa för att utveckla vårt framtida arbetssätt har du goda möjligheter att lyckas bra i den här rollen. Ett öga för detaljer och god strukturell förmåga gör att du hanterar ärenden samt projekt från idé till genomförande på ett effektivt sätt. Att organisera, strukturera och koordinera är med andra ord något du brinner för.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom rollen innebär ett mycket nära samarbete med Director of Corporate Energy Solutions. Vi tror därför att du har ett prestigelöst förhållningssätt och du ser och söker lösningar med en positiv attityd och ett flexibelt tankesätt. Service mindset i kombination med att bibehålla närheten till skratt och humor är viktiga kvaliteter som kommer bidra till framgång i tjänsten.

Vidare har du har en hög integritet med en naturlig förmåga att skapa tillit då rollen innebär att du kommer ha tillgång till och arbeta med känslig information där bibehållen konfidentialitet är en central och viktig del.

Välkommen in med din ansökan redan idag, men senast den 1 september!

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef:

Joakim Adgård, +46 727 053635

För fackliga frågor, vänligen kontakta:

Mats Ekblom, Unionen, +46 705 259188
Anders Berghman, Akademikerna, +46 706 535822
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129
Mats Lundberg, SEKO +46 730 499778


Referens

99818

Om företaget

Här förnyar vi Sverige
Ett bultande hästhjärta, passion för cykling eller simning i blodet? Eller är din grej mer ett seriemaraton från soffan? Hos oss finns människor med alla möjliga olika intressen. Vi vet nämligen att det blir roligare och mer givande att gå till jobbet när kollegerna är en skön mix av människor med olika infallsvinklar, bakgrunder och liv.

Det är då vi berikar varandra som mest.

På E.ON är alla lika olika, men vi har samtidigt en sak gemensamt: vi brinner för vårt mål - att ställa om till 100 % förnybar och återvunnen energi senast till år 2025. Det är ingen liten ambition, och för att vi ska kunna nå dit krävs människor som vill vara med och göra skillnad och bryta ny mark tillsammans. Som till exempel Marianne på bilden, som inte bara älskar ridning och hästar utan dessutom är en av pionjärerna inom förnybar fjärrvärme.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss och vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad? Möt Marianne och några av oss andra här!

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till