Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Executive Assistant jobb i Stockholm på Lumo Advice AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Executive Assistant på Lumo Advice AB

Executive Assistant

Lumo Advice AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du den vi söker?
Har du precis tagit steget ut i arbetslivet efter högskolestudier, eller har några års erfarenhet? Brinner du för service i världsklass, noggrannhet och möte med spännande personer? Tycker du att det är kul att vara delaktig i samhällskritiska frågor? Då ska du söka denna tjänst!

Dina arbetsuppgifter
Rollen innefattar kontorsansvar samt att assistera Partnergruppen, VD och Senior Advisors. Du kommer bland annat att ansvara för kontoret, kontakter med diverse leverantörer, administrativa processer, hålla koll på agendan, förbereda underlag till respektive möte, viss researchs, hålla i event såväl på kontoret som externa händelser, ansvara för bokningar och reseplangering.

Din profil
Vi söker dig som trivs i en roll där eget ansvar står högt upp på listan. Du är noggrann, engagerad, anpassar ditt arbetssätt och agerar prestigelöst i samband med förändringar. Du är vass på att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt, samt kunna arbeta proaktivt och tillsammans med andra. 

Du som söker tror vi har en högskoleutbildning och är på väg eller har precis tagit steget ut i arbetslivet. Om du har erfarenhet av att ha arbetat med reception, administration, research eller i en assistentroll är det meriterande men inget krav. Dina personliga egenskaper kommer vara avgörande. Goda kunskaper i Officepaketet är meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig professionellt på svenska och engelska, i tal och i skrift.

Om företaget
Lumo Advice är strategiska rådgivare till företag och organisationer som vill påverka sin omvärld. Vi hjälper våra kunder att skapa värde och växa genom att interagera med sina intressenter på ett strategiskt sätt.

Om Inhouse
Inhouse är ett konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och konsultlösningar. Vi är specialister inom Marknad & Kommunikation, Ekonomi & Finans, Business Services och HR. Vi som arbetar på Inhouse har varit verksamma inom dessa områden och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har. 

Övrigt
Detta är ett konsultuppdrag, anställningen ligger hos Inhouse och du arbetar på plats hos vår kund i centrala Stockholm. Uppdragsperioden sträcker sig till juli månad, sedan anställs du av kunden.

Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi tar inte emot några ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV här på hemsidan, inhouse.se. Du ska inte skicka med något personligt brev, vi vet att ditt CV räcker gott och väl. Om du går vidare i processen kommer du som ett första steg få svara på ett antal urvalsfrågor. Processen innehåller även arbetspsykologiska tester. För mer information eller frågor, kontakta Sam Abdallah, [ Email address blocked ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 249958