Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Eurofins söker en service- och underhållstekniker till Uppsala job in Uppsala at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Eurofins söker en service- och underhållstekniker till Uppsala på Poolia

Eurofins söker en service- och underhållstekniker till Uppsala

Poolia Uppsala, Uppsala län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Har du erfarenhet av att installera och kvalificera samt serva och underhålla instrument och system?
Har du arbetat på fältet och tröttnat på allt resande?
Är du en driven och positiv problemlösare som trivs med att ha många kontakter i ditt arbete?
Då är det kanske just dig vi letar efter: Till två av sina analyslaboratorier i Uppsala, Business Unit Chemistry respektive Microbiology, söker Eurofins nu en service- och underhållstekniker.
Är du redo för nästa utmaning och tycker rollen verkar intressant då ska du inte tveka utan skicka din ansökan redan idag! Urval och presentation av kandidater sker löpande.

Om tjänsten
I denna roll har du ett helhetsansvar för att utrustning, instrument och system inom de två enheterna kemi och mikrobiologi fungerar så optimalt som möjligt. Du ser till att utrustningen håller en hög standard och funktionalitet utifrån de regler och riktlinjer som ställs inom en GMP-reglerad verksamhet. Du ansvarar för att såväl intern som extern service och underhåll sköts och dokumenteras enligt plan. Du agerar med beslutsamhet och löser skyndsamt eventuella problem, stort som smått, så att verksamheten påverkas i så liten grad som möjligt. Utrustningen du ansvarar för är allt från pumpar och vågar till HPLC- och Maldi-TOF-system med tillhörande mjukvara.
Det ligger även på denna roll att vid behov genomföra och dokumentera inköp, kvalificering och validering av ny utrustning. Det är också önskvärt att du i denna roll kan ta ett ansvar för att upprätta nya instrument- och systemrelaterade dokumentationsrutiner enligt GMP samt initiera och leda förbättringsarbete av befintliga dokumentationsprocesser.

Vem är du?
Vi tror att du har flerårig erfarenhet av att ha arbetat med att installera, serva och underhålla instrument/system för analys av provmaterial och är van att förvalta såväl hårdvara som associerad mjukvara. Du är också väl förtrogen med GMP-regelverket och är van att arbeta i en verksamhet styrd av dessa regelverk.
Det är starkt meriterande om du har ansvarat för dokumentationsprocesser och inte tvekar att sätta upp nya processer eller initiera och leda förbättringsarbete av befintliga processer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad, initiativtagande och kommunikativ. Vidare är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Vi söker dig som stimuleras av felsökning och problemlösning. I ditt sätt att angripa detta har du en positiv grundsyn och fokuserar på lösningar och möjligheter.

Du har teknisk högskoleutbildning, gärna med inriktning mot kemi- eller bioteknik, eller motsvarande kunskaper förvärvade genom relevant arbetslivserfarenhet.

Om verksamheten
Eurofins BioPharma ingår i den internationella laboratoriegruppen Eurofins Scientific, en av världens ledande laboratorieverksamheter med mer än 50 000 medarbetare och 800 laboratorier i 50 länder, där Eurofins BioPharma är världens ledande globala kontraktslaboratorium på läkemedelsområdet. Eurofins BioPharma ger service till den farmaceutiska industrin med mikrobiologiska och kemiska analyser enligt cGMP.

Globalt genomför Eurofins 400 miljoner analyser årligen för att göra världen till en säkrare och hälsosammare plats att bo och leva på. Verksamheten bygger på fyra kärnvärden som är ytterst viktiga och genomsyrar allt arbete inom organisationen: vår kund, kvalitet, yrkesstolthet tillsammans samt professionalism och hållbarhet.

Eurofins främjar en kultur av öppenhet, samarbete och personlig utveckling och uppmuntrat till gemensamma aktiviteter inom och mellan avdelningarna. Som en del i detta anordnas en årlig kick-off. Under normala omständigheter bjuds det på frukost varje dag och kring fikabordet pratar alla med alla. Av medarbetare beskrivs kulturen på Eurofins som prestigelös, öppen och välkomnande. Läs vidare på Eurofins hemsida för mer info: www.eurofins.se

 

Rekommenderade jobb

Eurofins söker en service- och underhållstekniker till Uppsala
Poolia Uppsala Heltid
L1 Support Professional till CompuGroup Medical
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Rekrytering av en specialist inom praktiskt strålskydd
Poolia Uppsala län - Uppsala Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 60048