Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Ett längre uppdrag inom kundtjänst job in Jönköping at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Ett längre uppdrag inom kundtjänst på Poolia

Ett längre uppdrag inom kundtjänst

Poolia Jönköping, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Till en av våra kunder inom logistikbranschen söker vi nu en social, trevlig och serviceinriktad person till företagets kundtjänstavdelning. Det är ett längre uppdrag på konsultbasis med start omgående. Urval sker löpande så tveka inte att ansöka redan idag!

Om tjänsten
Du kommer få vara en del av ett kundserviceteam där fokus alltid ligger på att ge bästa möjliga service till kunderna. Tjänsten är placerad på Torsvik utanför Jönköping. I rollen som kundtjänst kommer du att få ta del av en varierande vardag där du har kontakt med företagets större kunder. Du kommer få övervaka och kontrollera så att bokningar löper på bra samt hålla dessa uppdaterade. Vidare kommer tjänsten innebära kundkontakt via telefon och mail, du kommer vara en viktig del i processer om det händer något samt ta fram KPI:er till kunden.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst en gymnasieexamen och har ett genuint intresse för service. För att passa i rollen har du tidigare erfarenhet av kundservice, gärna över telefon, samt goda datorkunskaper. Har du sedan tidigare förståelse för transportbranschen ses det som meriterande. För tjänsten krävs flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.
För att kunna prestera bra i tjänsten behöver du ha en god kommunikativ förmåga och gilla ordning och reda. Du gillar att ha fler bollar i luften och är flexibel i ditt arbete. För att du ska trivas hos vår kund behöver du även vara självgående, gilla ett högt tempo och vara en lagspelare.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 

Rekommenderade jobb

Ett längre uppdrag inom kundtjänst
Poolia Jönköping Heltid
Teknisk support/innesäljare till Momentum i Jönköping
Poolia Jönköpings län - Jönköping Heltidsanställd
Ej angett
Montörer till Volvo Car Engine i Skövde
Volvo Car Engine Västra Götalands län - Skövde Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 60074