Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

ETL-Utvecklare till Handelsbanken i Stockholm job in Stockholm at Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
ETL-Utvecklare till Handelsbanken i Stockholm på Ada Digital

ETL-Utvecklare till Handelsbanken i Stockholm

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Som ETL-utvecklare hos Handelsbanken kommer du få att jobba inom Data & Analytics – ett av bankens viktigaste fokusområden!

Hos Handelsbanken värderas din kompetens högt där du kommer erbjudas ett stort eget ansvar och där du kommer få stora möjligheter att ta egna initiativ. Du kommer vara en del av CTID som är inom Data & Analytics vilket är ett av de områden som har störst fokus hos Handelsbanken. Det innebär att du kommer vara med och driva på deras digitaliseringsresa och göra banken ännu mer agil och datadriven.

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du vara en del av en organisation som förespråkar samarbete och prestigelöshet, där ni tillsammans som team kommer jobba mot gemensamma mål. Du kommer få en hög tilltro i din yrkesroll och få en stor frihet att kunna påverka beslut och processer. Du erbjuds också:

  • Möjlighet att öka din kunskap inom Data och Analytics - ett område som växer och ökar i betydelse i takt med ökade krav på affärsanalys och rapportering.
  • Kunskap och förståelse för data i banken, vilket är viktigt för att kunna bygga upp nya attraktiva tjänster mot kund och kontor.
  • God inblick i bankens informationshantering och möjlighet att vidareutveckla ditt kontaktnät inom banken.
  • Stora möjligheter att lära dig mer om nya spännande verktyg, produkter och arbetssätt som nu införs inom Data & Analytics-området.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som ETL-utvecklare kommer du att tillhöra området CTID som har ansvar för bankens informationshantering. Här kommer du att få jobba med att tillgängliggöra bankens rika mängd av data för rapportering och affärsanalys. Vi utvecklar standardiserade rapporter för kontorens kundanalys samt tillhandahåller BI-verktyg för fri analys. Framåt kommer ett av våra viktigaste ansvarsområden att utveckla bankens kunskap om data och analys.

CTID har också ansvar för koncerngemensam informationsförsörjning och hos oss ligger ägarskapet av Handelsbankens Enterprise Data Warehouse, DAWA. Vi samlar in och lagrar data och preparerar för nästa steg - att göra den tillgänglig för kund- och affärsanalys samt för myndighetsrapportering.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Här kommer du vara med och ansvara för hela leveransen, där du kommer jobba i team om 10-12 personer. Du kommer jobba nära andra utvecklare, arkitekter, scrum master och produktägare. Du kommer sitta på Torsgatan i centrala Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av att jobba som ETL-utvecklare. Du trivs i en affärsnära roll där du verkar i en stor och komplex miljö som kommer utmana dig dagligen. Vi ser också att du har erfarenhet och god kunskap av SQL och DW/Analytics-arkitektur. Vidare ser vi att du har god kommunikationsförmåga, där du behärskar både svenska och engelska och att du gärna tar egna initiativ och ett stort ansvar.

För oss är det viktigt att du tycker ditt jobb och expertområde är roligt och något som du vill växa vidare inom. Vi kommer ge dig goda förutsättningar att utvecklas framåt, både i din yrkesroll och som person, då vi ser dig som en mycket viktig del för att fortsätta vår spännande digitaliseringsresa!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
 

Rekommenderade jobb

ETL-Utvecklare till Handelsbanken i Stockholm
Ada Digital Stockholm Heltid
Deltidsjobb inom lager i Jordbro
Randstad AB Stockholms län - Jordbro Deltidsanställd
Ej angett
HR-administratör till Stockholms Universitet
Randstad AB Stockholms län - Stockholm Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: D95A6000FB4640DFA0ACA4435688E6E2