Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Etablerare/fastighetsutvecklare jobb i Göteborg på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Etablerare/fastighetsutvecklare på Fasticon Kompetens AB

Etablerare/fastighetsutvecklare

Fasticon Kompetens AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


Lidl söker en etablerare/ fastighetsutvecklare till Göteborg

Lidl växer snabbare än någon annan kedja i branschen. Det sker en ständig expansion med nya platser, samarbeten och idéer och Lidl har många spännande projekt inom hållbart byggande. Därför söker de nu en ny stjärna inom etablering/fastighetsutveckling till teamet på fastighetskontoret i Göteborg. Häng med på deras utmanarresa!

Om tjänsten
Ditt uppdrag är att säkra Lidls fortsatta tillväxt genom att aktivt söka nya attraktiva lägen för företagets fortsatta expansion samt att arbeta med att vidareutveckla deras befintliga butiksbestånd. 

Som etablerare/fastighetsutvecklare är du ofta på resande fot för att arbeta fram nya etableringar inom ditt geografiska område genom att:
 
 • Analysera lägen för att hitta nya möjliga butiksetableringar.
 • Skapa och bevara kontakter med fastighetsägare och myndigheter.
 • Förbereda och genomföra avtalsförhandlingar avseende fastigheter.
Utöver arbetet med nya butikslägen har du en viktig roll i arbetet med företagets butiksbestånd. Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:
 
 • Bevakning av omvärldsförändringar som påverkar företagets befintliga butiker så som konkurrenter, trafikflöden och stadsutveckling.
 • Identifiering av behov och genomförande av ometableringar av butiker.
 • Aktivt arbete med andrahandsuthyrning av lokaler eller försäljning av fastigheter.
När du inte är på resande fot är din hemmabas på fastighetskontoret i Göteborg. Detta är ett av fyra fastighetskontor i landet som ansvarar för etablering, byggnation och drift av Lidls butiker. 

Kvalifikationer
 • Du har en avslutad högskoleutbildning och/eller har dokumenterad erfarenhet från fastighets- och byggbranschen.
 • Du har god analytisk förmåga och erfarenhet av att arbeta resultat- och målinriktat.
 • Du har en god kommunikationsförmåga i svenska och engelska i tal och skrift. 
 • Resor kan förekomma i tjänsten därav erfordras B-körkort.
Vem är du?
 • Som person är du utpräglat affärsdriven, ansvarsfull, utåtriktad och säljhungrig.
 • Du är noggrann, strukturerad samt van vid att planera och arbeta självständigt.
 • Du är en person som ser möjligheter istället för hinder.
 Om du har kunskaper inom tyska ses det som meriterande.

Vad Lidl erbjuder dig
Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.

Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Tjänstebil ingår.

Om Lidl
Att jobba på Lidl är inte som något annat. Lidl är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör deras fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar de den svenska livsmedelsbranschen. Och de gör det framgångsrikt, vilket märks genom att de växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare där du får möjlighet att växa tillsammans med företaget och utmana branschen i samarbete med dina kollegor.

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som etablerare/fastighetsutvecklare till Göteborg passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Lidl med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

Har du frågor angående tjänsten eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Lindkvist  på[ Link removed ]  eller 0706352549.

Om Fasticon 
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på [ Link removed ] .
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 231291