Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

ERP Support Specialist till PMC Hydraulics - Göteborg/Stockholm jobb i Askim på PMC Hydraulics Aktiebolag

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
ERP Support Specialist till PMC Hydraulics - Göteborg/Stockholm på PMC Hydraulics Aktiebolag

ERP Support Specialist till PMC Hydraulics - Göteborg/Stockholm

PMC Hydraulics Aktiebolag Askim, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du bli expert på ett av marknadens ledande ERP system? Trivs du i en bred IT roll där du får möjlighet att förmedla dina kunskaper i en internationell miljö? Om du dessutom uppskattar den gamla klyschan ’frihet under ansvar’ och vill ha ett brett kontaktnät inom en organisation, samt kan tänka dig att resa då och då efter pandemin är tjänsten som ERP Support Specialist till PMC Hydraulics som gjord för dig! 


ansvarsområde.

PMC har nyligen gjort ett skifte av koncernens ERP-lösning från Microsoft Dynamics AX till den nyare versionen Dynamics 365 och söker nu efter en person som kan ansvara för vidareutveckling, underhåll och utbildning av systemet samt supportera användare runt om i världen. Du kommer även vara delaktig i implementationen av systemet på våra enheter i Estland och Kina, vilket på sikt innebär att hela koncernen har ett gemensamt ERP. Du blir en del av koncernens globala IT funktion och rapporterar direkt till CIO. Placeringsort kan vara antingen i Göteborg eller i Stockholm. 

En typisk arbetsdag kan innehålla testning och dokumentation av system, teknisk och funktionell support åt företagets slutanvändare, uppsättning av integrationer och att delta i olika projekt. Du kommer även att utbilda användare och ha löpande kontakt med super-users - allt detta efter en gedigen upplärningsperiod.


kvalifikationer.

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär, du har förmodligen arbetat något/några år i en organisation (gärna av internationellt slag), t.ex. som systemspecialist eller som super-user för delar av eller hela ERP. Vi tror att du har en kandidatexamen, gärna inom Systemvetenskap eller motsvarande.

PMC värdesätter följande egenskaper lite extra: 
  • Serviceinriktad och pedagogisk.
  • En ’ordning och reda’ mentalitet, med förmåga att ha en bra struktur.
  • Processorienterad, med vilja att följa och utveckla de processer som finns och bidra med best practice.
  • Intresse att sätta sig in i hela verksamheten för att få en helhetsförståelse och lära känna användarna, vilka också är dina kollegor.
  • Flexibilitet och ansvarstagande.
  • Kommunikativ med en rak, saklig och ärlig dialog.
Tekniskt värdesätter PMC om du har erfarenhet av EDI och större ERP system så som Dynamics 365, SAP, IFS eller Oracle. Rollen ställer krav på flytande svenska och engelska, övriga nordiska språk är meriterande.

PMC:s erbjudande:
Hos PMC har du en platt organisation med närhet till besluten. Då rollen är bred får du möjligheten att vara involverad både i stora och små frågor. Här värdesätts leverans och ett gott samarbete inom organisationen. PMC är en trygg arbetsgivare där man har allt på plats i form av kollektivavtal, pensionsersättning och försäkringar. Det förekommer heller inget skiftarbete inom produktionen, dock är företaget globalt och det kan förekomma att man behöver arbeta utanför sina ordinarie kontorstider i Sverige, men detta hanteras genom s.k. förtroendetid, i dialog med närmsta chef.


ansökan.

I denna rekryteringsprocess samarbetar PMC Hydraulics med Randstad Technologies. Om du har några frågor angående processen behöver du inte tveka på att höra av dig till rekryteringsansvarig Hjalmar Darle, han nås enklast via mail: [ Email address blocked ]  

Sista ansökningsdag: 2021-09-19

Vi ser fram emot din ansökan! 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201351589