SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
HR-administratör till Stena Recycling på Academic Work

HR-administratör till Stena Recycling

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vill du utvecklas och öka din arbetslivserfarenhet genom ett nytt, spännande uppdrag? Vill du dessutom göra det i ett bolag vars vision är ”tillsammans skapar vi en hållbar morgondag”? Stena Recycling söker nu en HR-administratör för omgående start.Arbetsuppgifter

I rollen som HR-administratör jobbar du nära avdelningens övriga HR-resurser och utgör ett viktigt administrativt stöd i det operativa arbetet. En stor del av uppdraget består av att arbeta i bolagets HR-system, där du kvalitetssäkrar koncernens och bolagets HR-processer. Du har också kontakt med andra interna stakeholders och agerar som stödfunktion för dessa inom ditt kompetensområde. Mycket i ditt arbete kommer att utföras i Office-paketet.

Du rapporterar till HR-chef och placering är på vårt huvudkontor i Göteborg. Uppdraget är inledningsvis på 6 månader där det finns chans till förlängning. Gruppen består i dagsläget av sex HR Business Partners, en HR-specialist, en HR-analyst och två HR-koordinatorer, där alla värnar om ett tryggt klimat, omtanke och har nära till skratt. Vi ställer gärna upp för varandra och uppskattar varandras kompetens. Ditt uppdrag hos oss inleds med en gedigen introduktion för att du ska förstå vår historia, vår kultur, vår organisation och vår affär. Runt dig har du ett stort nätverk som finns tillgängligt som stöd för att hjälpa dig lyckas.

I din roll arbetar du med att:Arbetsuppgifter
 • Ta fram, förbereda och analysera statistik från HR-system
 • Säkerställa rutinefterlevnad, administration och kommunikation kring kring olika personalprocesser

Vi letar efter
 • Språk: En god kommunikativ förmåga i svenska, såväl i tal som i skrift då det krävs i det dagliga arbetet
 • Utbildning: relevant eftergymnasial utbildning inom HR/Personalvetenskap/Arbetsvetenskap/Beteendevetenskap

Det är meriterande om du har

 • God system- och datorvana
 • Kunskaper inom HR-området
 • Arbetat i HR-systemen Aditro eller Workday

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Noggrann
 • Initiativtagande
 • Problemlösande

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Information

Stena Recycling är Sveriges ledande bolag inom återvinning och cirkulära tjänster. Med 1900 engagerade medarbetare på 95 orter runtom i Sverige, utvecklar vi hela tiden nya, hållbara lösningar i nära samarbete med våra kunder och partners. Genom innovation, nyfikenhet och omtanke för såväl människa som miljö, bidrar vi till att avfall återvinns, återanvänds och blir till nytt material, ny energi och nya produkter.

[ Link removed ]

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15093898-SE