Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

ERP Integration & Technical Specialist jobb i Lund på Axis Communications

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
ERP Integration & Technical Specialist på Axis Communications

ERP Integration & Technical Specialist

Axis Communications Lund, Skåne län Heltid

För länge sedan var vi bäst på att få skrivare att fungera bra. Idag är vi i stället världsledande på säkerhets- och övervakningskameror. Våra senaste banbrytande produkter är nätverkande högtalare och kompakta radarsystem. Vi gick från att vara ingen i vår nya bransch till att dominera den globalt på mindre än tio år. Det har gjort att vi har lärt oss vad som krävs för att vinna. Att alla hjärnor på bolaget behövs. Att hela tiden lära oss nya saker. Att det som var sant igår inte är sant i morgon.

Idag är vi ett av världens största Internet Of Things-företag med tiotals miljoner smarta kameror placerade i 179 av världens länder och fem tusen av världens största städer. Men vi är ett företag som vill mer. Våra kameror och lösningar bygger nästa generations samhälle, och den etiska debatten om vad vi kan, vill och bör göra för att skapa det samhälle vi själva vill leva i är en viktig del av vår vardag.

Ditt framtida team
Som ERP Integration & Technical Specialist kommer du att vara en del av vårt IFS team med många års erfarenhet av IFS såväl som andra ERP system. Du kommer att vara baserad på Axis kontor i Linköping och ha kollegor både i Linköping och på Axis huvudkontor i Lund.

Systemet som vi ansvarar för är en global lösning med många kravställare runt om i organisationen, vilket gör att vi tillsammans måste kunna balansera det akuta mot det långsiktigt viktiga och med fokus på nyttan med våra lösningar för Axis och våra slutanvändare.

Rollen
Vår ERP platform, IFS Applications, supporterar en stor del av vår kärnverksamhet, som exempelvis tillverkning, logistik och lagerhållning, orderhantering, inköp och finans. Axis växer och i din roll som ERP Integration & Technical Specialist kommer du att med din kunskap gällande integrationslösningar få möjlighet att hjälpa verksamheten att exempelvis klara utmaningen med att hantera ökande volymer.

Som ERP Integration & Technical Specialist kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor och användare med frågeställningar både relaterat till daglig support såväl som utveckling av framtida lösningar i projekt. Du kommer ha en tät kontakt både med användare inom våra centrala funktioner i Lund och ute i regionerna på global nivå.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera:

  • Arbeta med specifikationer, mappning och implementation av inbound och outbound IFS integrationer
  • Arbeta tillsammans med vårt infrastrukturteam med kontinuerlig förbättring av övervakning och loggning både relaterat till prestanda och säkerhet
  • Hantera gapanalys relaterat till nya requester och lösningar
  • Implementera ny funktionalitet samt att effektivisera och standardisera existerande lösningar

Vem är du?
Vi söker en teamspelare som stimuleras av att samarbeta med kollegor som sitter utspridda runt om i organisationen eller hos våra externa partners. Du är kreativ och lösningsorienterad och delar gärna med dig av dina idéer. Du har erfarenhet av att arbeta med IFS, eller liknande ERP system och känner dig redo att ta nästa steg i din karriär.

Vi ser gärna att du har:

  • Erfarenhet av att arbeta med integrationer relaterat till IFS, eller liknande ERP system
  • Erfarenhet av att arbeta med Oracle, PL/SQL, Java och EDI standarder som EDIFACT, ANSI X12 och GS1
  • Erfarenhet av XML, XSLT, Web Services, REST APIs, JSON och olika kommunikationsprotokoll
  • Kunskap gällande integrationsplatformar
  • God förståelse för IFS, eller liknande ERP applikationer, från ett tekniskt perspektiv
  • Erfarenhet av att hantera både support- och projektarbete.

Hur är det att jobba med oss?
Ja, vi är förmodligen lite partiska men att arbeta på Axis är innebär att få vara omgivna av fantastiska kollegor och vår kultur kännetecknas av öppenhet, nyfikenhet och förtroende. Vi månar om din individuella utveckling och om dig som person. Även om vi gillar det vi gör och vi arbetar hårt om dagarna så värdesätter vi även andra saker i livet, vilket gör att vår cykelparkering (ja, man får en cykel i välkomstpresent!) tenderar att vara ganska tom efter klockan fem.

Redo att agera?
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Maria Malmborg, via .

 

Rekommenderade jobb

ERP Integration & Technical Specialist
Axis Communications Lund Heltid
IT Product Owner
Axis Communications Lund Heltidsanställd
IT Helpdesk - System Support technician
Axis Communications Lund Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R-116722