Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Erfarna truckförare sökes för heltidsjobb på Coops lager i Västerås! jobb i Västerås på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Erfarna truckförare sökes för heltidsjobb på Coops lager i Västerås! på StudentConsulting

Erfarna truckförare sökes för heltidsjobb på Coops lager i Västerås!

StudentConsulting Västerås, Västmanlands län Heltid
Nu söker vi heltidspersonal för tjänsten som truckförare till ett lager i Västerås. Har du truckkort A1-4 med erfarenhet av att köra truck, tidigare jobbat inom lager och bor i anslutning till Västerås – Sök tjänsten idag!

Information om uppdraget:

I rollen som truckförare kommer du att utföra sedvanliga lageruppgifter såsom orderplock och pack med hjälp av truck och Pick by Voice. Du kommer att plocka och packa matvaror samt drycker. Arbetet innebär en hel del tunga lyft och är fysiskt krävande, därför är det extra viktigt att du har mycket god fysik och inte är rädd för att ta i.

I denna roll arbetar man efter högt uppsatta mål och coachas dagligen i utveckling, det är därför viktigt att man trivs i ett högt arbetstempo.

Arbetstiderna är måndag till fredag och kan variera.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer att vara uthyrd till vår kund. Inför uppstart kommer du att genomgå en gedigen utbildning på terminalen. Just nu rekryterar vi med utbildning under veckorna 39-40 och 41-42, notera att utbildningen kräver 100% närvaro det är därför viktigt att du som söker är tillgänglig på heltid under någon av dessa perioder. Utbildningsveckorna är förlagda till kvällstid och dagtid måndag-fredag i två veckor. Första utbildningsveckan är på kvällstid, dvs 15.00-24.00. Andra veckan är på dagtid, dvs 7.00-16.00. Det är viktigt att du kan närvara under alla introduktionsdagar.

Ta tillfället att söka direkt! I det här uppdraget kommer du få möjlighet att jobba inom ett mycket välkänt företag tillsammans med drivna och engagerade kollegor!

Detta söker vi:

* Truckkort A1-4 och ska ha tidigare erfarenhet av att köra truck
* God fysisk form då arbetet innebär tunga lyft.
* Godkänt belastningsregister
* Mycket god förmåga att förstå och kommunicera på svenska
* Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med Pick by Voice

Vi söker dig som är social och framåt, noggrann, flexibel, stark och arbetsvillig. Då arbetet kan vara stressigt samt monotont söker vi någon som är stresstålig och som trivs med monotona arbetsuppgifter. Du tycker om att arbeta självständigt samt tar eget ansvar i ditt arbete.

Vi söker dig som är social och framåt, noggrann, flexibel, stark och arbetsvillig. Du tycker om att arbeta självständigt samt tar eget ansvar i ditt arbete.

Vi kommer att begära ut polisregisterutdrag och utföra drogtest som en del av processen.

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Intervjuer och urval sker löpande

Sökord: logistik, lagerarbetare, truckförare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56522