Jobbet Erfarna och motiverade mjukvaruutvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfarna och motiverade mjukvaruutvecklare publicerad av Syntronic

Full-Time
Stockholm
Fast

Arbetsbeskrivning

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Hong Kong, Jakarta, Ottawa, Tokyo och Santa Clara.

På Syntronic i Stockholm har vi en positiv inställning till framtiden och ser att vi inom kort kommer att ha ett behov av flera duktiga och motiverade mjukvaruutvecklare. Skicka därför in din ansökan till vår kandidatbank, så kontaktar vi dig så snart vi har uppdrag som vi tror skulle matcha din profil.
Våra mjukvaruutvecklare arbetar med både utmanande och spännande projekt av olika storlekar, de har möjlighet att forma sin egen roll som utvecklare, de driver vår kompetensutveckling tillsammans och hittar nya tekniska lösningar åt våra kunder.

Som mjukvaruutvecklare hos Syntronic kommer du bland annat att:
- Vara delaktig i alla delar av mjukvaruutveckling och problemlösning så som kravanalys, systemdesign, arkitekturdesign, mjukvarudesign, programmering, enhetstestning, integration, verifikation och simulering

- Använda dina erfarenheter för att utveckla mjukvaruarkitekturer och robusta applikationer/plattformar.

Vi vänder oss till dig som:
- Har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom elektro, data, teknisk fysik eller motsvarande
- Har god kunskap av C/C++-programmering

- Kan kommunicera på engelska och svenska i tal och skrift.
Ansökan

Du kommer registreras i vår kandidatbank som är vårt nätverk av potentiella medarbetare. Vår förhoppning är att inom snar framtid kunna matcha din kompetens med nya spännande uppdrag hos oss.
Allt du behöver göra är att skicka in ditt CV och vara beredd på att vi kan komma att kontakta dig för att ställa några frågor i syfte att skapa en bättre uppfattning av dig och vad du är intresserad av att arbeta med.

Läs mer om hur vi arbetar i och med COVID-19: [ Link removed ] /> 
Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till [ Link removed ] /> 
Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.
Kontaktperson
 
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefine Bergqvist på [ Email address blocked ] .
 
För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Referens

5562473305

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till