Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Erfarna montörer sökes! på Uniflex

Erfarna montörer sökes!

Uniflex Jönköping, Jönköpings län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Gillar du att arbeta med varierad monteringsarbete, ha erfarenhet av arbete med el, samt vara duktig mekaniskt? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi nu söker montörer. Arbetsuppgifter: •Montering Vi värdesätter att du är flexibel och har inget emot att växla mellan olika arbetsuppgifter. Meriterande: •Kunna läsa ritning •Vana av reperation/underhåll av maskiner •Elvana • Hydraulik Villkor: Omfattning: heltid Lön: Enligt överenskommelse Startdatum: Omgående Placeringsort: Vaggeryd

Personliga egenskaper
Då du kommer vara Uniflex ansikte utåt, lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet. Därför är det viktigt att du drivs av att utföra ett bra arbete samt har ett trevligt bemötande mot kollegor och kundföretag. Arbetet kommer att ske självständigt är det viktigt att du kan ta ansvar för ditt arbete samt vara lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15205