Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Erfarna industriarbetare sökes jobb i Sandviken på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Erfarna industriarbetare sökes på Randstad AB

Erfarna industriarbetare sökes

Randstad AB Sandviken, Gävleborgs län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vill du arbeta på ett av världens och Sveriges största HR-service företag där du ges möjlighet att bygga ditt CV och utvecklas inom industri och produktion? Ta då en kik nedan!

Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu industriarbetare inom flera kompetensområden. För att söka tjänsten bör du ha tidigare erfarenhet från någon form av industriarbete samt inneha både truck och traverskort. Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga, tekniskt kunnande, kvalité och noggrannhet. Du får möjligheten att arbeta både i grupp och enskilt i en klassisk industrimiljö. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.


ansvarsområde.

Arbetsuppgifterna kommer variera beroende på uppdrag men innefattar lagerarbete, operatörsarbete, syning, valsning, traverskörning och ämnesberedning. 


arbetstider.

Heltid. Skiftarbete förekommer.


kvalifikationer.

Som person är du noggrann och strukturerad. Ordning och reda på arbetsplatsen är för dig en självklarhet. Du är van att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål eller en deadline. Vidare är du stresstålig och har en hög servicekänsla samtidigt som du är social gentemot såväl kunder som arbetskollegor. Du talar och skriver svenska obehindrat. För att vara behörig till något av våra uppdrag innehar du följande kompetenser:

  • Traverskort
  • Truckkort
  • Verkstadteknisk utbildning
  • Erfarenhet som maskinoperatör
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt.  För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning på arbetsplatsen och ser gärna kvinnliga sökande. ansökan.

Sista ansökningsdag är 2022-01-31, urval och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag; ansök därför så snart som möjligt!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201374831