Jobbet Erfarenhet av truck? Här får du chansen att komma in och växa hos Beijer Södertälje! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfarenhet av truck? Här får du chansen att komma in och växa hos Beijer Södertälje! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Södertälje

Arbetsbeskrivning

Kompetens kan man skapa - det viktigaste är att du har ett engagemang. Så är attityden kring engagemang kontra erfarenhet/kompetens på din nästa arbetsplats - Beijer. Nu söker man dig som vill komma in och växa och utvecklas i en välkomnande miljö i Södertälje i rollen som logistikplock. Viss erfarenhet är dock oundvikligt att du behöver ha: för att vara aktuell för den här tjänsten behöver du ha truckkort och erfarenhet av att köra motviktstruck - har du det är detta en fantastisk möjlighet att hitta hem till din nästa långsiktiga arbetsplats - kanske är du deras nästa avdelningschef? Vi tillämpar löpande urval för denna tjänst och start är omgående så skriv en motivering och ansök nu direkt.


Om tjänsten
Academic Work söker till Beijer i Södertälje dig som har truckkort och erfarenhet av motviktstruck för en roll med många olika utvecklingsmöjligheter och start omgående.

På Beijer i Södertälje finns ett gäng med välkomnande och öppen stämning som längtar efter dig - sin nya kollega. För den här tjänsten är det ett krav att du har B-körtkort samt truckkort med erfarenhet av motviktstruck. Har du det är detta en grym möjlighet för dig att komma in med dina nya tankar och idéer i ett långsiktigt heltidsjobb där du kommer kunna växa inom bolaget. Kanske kommer du genom Beijers egna utvecklingsprogram Beijerakademi utvecklas och bli Beijers nästa avdelningschef?

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Beijer. Uppdraget kommer att vara på heltid och ambitionen är att du på sikt ska bli överrekryterad till Beijer förutsatt att både du och Beijer är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Som en del av teamet logistikplock kommer du arbeta med just logistik & plock. Hos Beijer innebär det en speciell sorts logistikhantering. Eftersom Beijer är en brädgård handlar det om en annorlunda varuhantering där alla varor kräver olika hantering. Ena stunden kan du hantera långa träbalkar på flera meter, nästa stund är det korta brädor eller tung armering du hanterar.

Tjänsten passar dig som tycker att kl. 12-19:45 låter som passande arbetstid, vill arbeta i ett gäng med god stämning och söker en arbetsgivare där du får in en fot för att därefter kunna växa med företaget.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Vi söker dig som behärskar svenska väl då det är arbetsspråk. Utöver det krävs det att du har erfarenhet av att köra motviktstruck och har B-körtkort och självklart truckkort. Du är dessutom ambitiös och söker egentligen inte en ny roll - du söker ett nytt företag att komma in och växa hos.

Det är meriterande om du har arbetat på brädgård förut men det är givetvis inget krav.

Som person är du en lagspelare med härlig energi och ser gärna dig själv som en framtida centralpelare hos Beijer. Detta är helt enkelt ett långsiktigt jobb att komma in och utvecklas inom.

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid (måndag-fredag 8-17)
• Lön: 140.90
• Placering: Södertälje
• Kontaktuppgifter: per.carnestedt@academicwork.se
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Beijers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Referens

15030738-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till