Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Erfarenhet av rekrytering från ax till limpa? Se hit! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Erfarenhet av rekrytering från ax till limpa? Se hit! på Academic Work

Erfarenhet av rekrytering från ax till limpa? Se hit!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Om du har erfarenhet av rekrytering och söker en projektanställning med start så snart som möjligt är det här jobbet för dig! Researrangören TUI har en spännande höst framför sig och söker därför en ny stjärna till deras rekryteringsteam!
För den här tjänsten tillämpar vi löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas snabbt efter att rätt person sökt. Vänta därför inte med att söka utan skriv en motivering till varför du är rätt för tjänsten och sök nu direkt!


Om tjänsten
Academic Work söker för researrangören TUI:s räkning dig med erfarenhet från rekryteringsarbete - du ska nämligen arbeta som rekryterare med start omgående!

Academic Work och TUI har samarbetat tillsammans under en längre tid och en sak tidigare konsulter nämner som det bästa med TUI är att det är en fantastisk arbetsplats på grund av att kollegorna är bra människor som genuint bryr sig om varandra.
Rollen som rekryterare på TUI innefattar allt från att hitta och utveckla nya innovativa rekryteringsstrategier till att identifiera och locka rätt kandidater och hjälpa dem bli en del av en av Nordens största researrangörer! TUI sitter på Södermalm, ett stenkast från slussens tunnelbana, vägg i vägg med Münchenbryggeriet och med vattnet som granne.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TUI. Uppdraget kommer att vara på heltid med start snarast. Det finns goda möjligheter att bli långvarig på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Som rekryterare kommer du arbeta med rekrytering av kollegor från ax till limpa, inom flera olika områden. Du kommer givetvis få introduktion när du är på plats kring hur TUIs rutiner och hur rekryteringsprocessen ser ut, däremot är det viktigt att du har koll på och erfarenhet av rekryteringsarbete sedan tidigare då du kommer driva rekryteringsarbete från start och nästan hela vägen fram till mål. Detta innebär att du kommer arbeta med selektering, intervjuer, administration och koordinering.
Du kommer till exempel att arbeta med:

* selektering
* intervjuer
* administration
* koordinering

Tjänsten passar dig som har arbetsrelaterad erfarenhet av rekryteringsarbete sedan tidigare. Du letar efter en meriterande erfarenhet och en fot in på en stor, internationell arbetsgivare där rätt person mycket väl kan få förlängd tjänst.
Vi söker dig som
Vi söker dig som...

* Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift då båda språken förekommer i arbetet.
* Har tidigare arbetsrelaterad erfarenhet av rekryteringsarbete
* Har en universitets- eller högskoleexamen, förslagsvis inom ekonomi, administration eller liknande

Det är meriterande om du...
* Har erfarenhet av att arbeta med Employer Branding

Som person är du strukturerad och effektiv. Du är administrativt skicklig och har en koordinerande förmåga. Detta då du och dina kollegor på rekryteringsavdelningen kommer att driva en stor mängd rekryteringsprocesser framåt.

ÖVRIG INFORMATION
* Start: 1 september
* Omfattning: Heltid
* Placering: Södermälarstrand
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TUI:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ]  under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget
TUI ingår i TUI Group och är nordens största reseaktör med cirka 1600 anställda i Norden. Varje år ser man till att 1,5 miljoner kunder åker på sina efterlängtade resor från 44 olika flygplatser i Norden.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15057829-SE