Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Erfaren Verifieringsingenjör till Envirotainer jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Erfaren Verifieringsingenjör till Envirotainer på Poolia

Erfaren Verifieringsingenjör till Envirotainer

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Envirotainer grundades 1985 och har idag mer än 6000 aktiva temperaturkontrollerade containrar världen över. Vi fraktar dagligen miljontals doser läkemedel för alla typer av läkemedelstillverkare och täcker idag över 2000 farmaceutiska handelsfält i över 100 länder och 300 flygplatser.

Vi är nu inne i ett intensivt utvecklingsskede med fokus på att fortsätta växa de kommande åren, därav söker vi nu en erfaren verifieringsingenjör till vårt team för Verifiering & Validering inom R&D till kontoret i Rosersberg.

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter är att ansvara för verifieringen av systemkraven på våra produkter i våra projekt. Dina huvudsakliga uppgifter är att agera verifieringsledare, vilket inkluderar både praktiska och administrativa aspekter. Du rapporterar till Chefen för Verifiering & Validering.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•  Leda och planera verifieringsaktiviteter
•  Granska kraven för att säkerställa att de är testbara
•  Leda verification estimation meetings (VEMs)
•  Ta fram verifieringsplaner inklusive certifieringsplaner
•  Ta fram verifieringsmetoder
•  Bereda och granska systemverifieringsspecifikationer och testfall
•  Utföra systemverifieringstest utifrån verifikationsspecifikationer
•  Bereda och granska verifieringsrapporter
•  Bereda underlag för certifiering
•  Boka och samordna tester vid externa testanläggningar
•  Superuser för våra system som hanterar standarder

Du får jobba på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Som verifieringsingenjör får du chansen att vara med och påverka våra produkter och bidra till vår marknadsledande position.

Vem är du?
Du har djupgående kunskaper i verifieringspraxis för tekniska produkter och erfarenhet från att sätta upp och praktiskt utföra testning. Du har en förmåga att leda och fatta beslut. Du kan ta fram dokumentation av hög kvalitet för att uppfylla kraven från strikt reglerade branscher. God erfarenhet av CE-märkning är mycket meriterande.

Våra kärnvärden är väsentliga för oss; Trustworthiness, Passion, Agility and Team spirit. För att trivas i rollen är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta, både med kollegor och med våra kunder. För att bli framgångsrik i din roll på Envirotainer behöver du vara professionell, och agera med integritet och ta ansvar för ditt arbete och dina handlingar. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete inom de områden som är ditt ansvarsområde. Du är strukturerad, analytisk och intresserad av att hitta praktiska lösningar.

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom Engineering eller motsvarande och har minst 5 års arbetslivserfarenhet från test- och verifieringsarbete. Du har erfarenhet från att vara verifieringsledare i projektform och erfarenhet från kravhantering. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Resor till externa testanläggningar, främst i Sverige, kan förekomma.

Om verksamheten

Vill du göra skillnad genom att hjälpa oss att leverera läkemedel till alla? Om du gör det, bör du arbeta för oss!

Envirotainer är ett litet men ändå mycket globalt företag som byggde en hel industri för ett 30-tal år sedan. Vi tar nu med oss mer än 2 000 000 doser per dag av välbehövliga läkemedel till patienter över hela världen och vår ambition är att fördubbla det under de närmaste åren.

För närvarande är vi mer än 300 engagerade specialister i över 20 länder som utvecklar, tillverkar och erbjuder leasingalternativ av innovativa containerlösningar för läkemedelsprodukter som kräver en kontrollerad miljö. Vi gör detta tillsammans med våra partner med tron att det krävs ett ekosystem för att på ett säkert sätt leverera läkemedel till de människor som är beroende av dem. I tid, till rätt plats och i rätt skick. Det finns inget utrymme för misstag.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58692