Jobbet Erfaren ventilationsmontör till stabilt företag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren ventilationsmontör till stabilt företag publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Har du hunnit testa på yrket som ventilationsmontör? Vill du nu arbeta i en platt organisation där du kan fortsätta utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som kan arbeta som självgående ventilationsmontör. Hur mycket erfarenhet du har och varifrån den kommer är inte avgörande, det viktiga är att du känner dig trygg med arbetet och snabbt kan börja arbeta på egen hand. Företaget arbetar med ett öppet klimat och självklart finns det möjlighet till stöd från rutinerade kollegor.

Du blir del av en platt organisation som värdesätter ditt intresse och vilja att påverka ditt arbete. Du erbjudas kontinuerlig utbildning och utveckling i din professionella roll. Företaget är i en expansiv fas och de ser stora möjligheter framåt.


Om företaget
Företaget är ett av de ledande inom ventilationsbranschen och dess historia sträcker sig ända till starten på 80-talet. I huvudsak består verksamheten av att utföra ventilationsentreprenader och service på fastighetstekniska installationer. På företaget arbetar idag 50 personer fördelade på konstruktörer, ventilationsmontörer, servicetekniker, projektledare och administrativ personal.

Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.


Din profil
För att passa i rollen är du ansvarstagande, har ett driv att lära och vilja att utvecklas. Du behöver inte vara expert inom ventilation men känner viss trygghet i din kunskap och är villig att ta ansvar för din utveckling.

Skallkrav:
• Minst ett års arbetserfarenhet som ventilationsmontör
• Körkort B
• Svenska i tal och skrift


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående eller efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7:30- 16:15
Ort: Malmö

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!


Referens

20124

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till