Jobbet Erfaren utvecklare med ledarambitioner har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren utvecklare med ledarambitioner publicerad av Attentec

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Vi är Attentec. Vi är ett 60-tal konsulter inom mjukvaruutveckling fördelade på två kontor i Linköping och Stockholm. Vi fokuserar på kompetens inom internet of things och strömmande media. Vårt mål är att vara den bästa arbetsplatsen för engagerade, innovativa utvecklare. Vi vill ge våra konsulter bästa möjliga förutsättningar både att utveckla sig själva och att leverera långsiktiga lösningar med hög kvalitet till våra kunder.Vem söker vi?

Vårt team på linköpingskontoret växer och vi behöver fler erfarna utvecklare som vill utveckla sig inom både ledarskap och systemutveckling. 

Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerad teknisk systemutveckling. Det viktigaste är inte vilket eller vilka programmeringsspråk du har erfarenhet av utan att du har djup förståelse och kunskap om mjukvaruutveckling och systemarkitektur.  Du har erfarenhet av både nyutveckling och vidareutveckling och har arbetat med test, paketering och leverans.

Har du arbetat som projektledare, scrum master, teamledare eller i andra ledande roller är det mycket meriterande. Du kan också ha arbetat som utvecklare i några år och vill nu utvecklas inom ledarskap. 

För att trivas och passa på Attentec behöver du vara noggrann, kreativ och målfokuserad. Du har en förmåga att se helheten samt gillar att diskutera med både kunder och dina teammedlemmar. Din motivation kommer av att leda team och projekt framåt. Du har förmågan att hantera olika behov och viljor i en grupp och därmed skapa acceptans och samsyn kring gemensamma lösningar.  

Goda kunskaper i svenska och engelska är nödvändiga.

Vad erbjuder vi?

På Attentecs kontor i Linköping är vi idag ca 40 anställda, här får du möjlighet att jobba med intressanta och varierande arbetsuppgifter inom systemutveckling, duktiga och sympatiska kollegor och en härlig företagskultur.

 Här kan du arbeta i roller som arkitekt, scrummaster, teamleader, tekniskt säljstöd och projektledare. Här får du möjlighet att arbeta både med den senaste tekniken och med att utveckla team, affärer eller projekt.  I det tekniska arbetet får du snabb återkoppling på den mjukvara vi bygger och ser tydligt resultatet av teamets arbete.

Du får möjlighet att vidareutveckla dig dels inom ledarskap och dels inom aktuella områden inom den senaste tekniken. Du kommer vara en viktig del i arbetet med att göra våra kunders produkter och tjänster världsledande.

Läs mer om hur är det att jobba på Attentec

Vill du blir en av oss?

Referens

teamtailor-112993-101769

Om företaget

Attentec är en lösningsleverantör specialiserad på internet of things och streaming media.
Vi tar ett helhetsansvar och utvecklar mjukvara som löser komplexa utmaningar på ett enkelt sätt.
Våra kunder är företag och organisationer i Norden. Attentec är en agil lösningsleverantör med våra kunder i fokus. Vårt agila arbetssätt ger dig som kund möjlighet att styra utvecklingen och prioritera rätt funktionalitet. Resultatet blir en lösning som uppfyller dina behov och ger bästa värde för din investering.
Vi tar helhetsansvar och är en långsiktig partner för utveckling av mjukvara och lösningar. Vi bistår också med expertkunskap inom mjukvaruutveckling och hjälper våra kunder t.ex. när de står inför ett teknikskifte eller en ny produktgeneration.
Många av våra kunder är världsledande inom sitt område och tillsammans skapar vi konkurrenskraftiga lösningar i världsklass.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till