Jobbet Erfaren utvecklare inom .NET, C# och Java har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren utvecklare inom .NET, C# och Java publicerad av Sogeti

Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta med backend på ett av världens mest framgångsrika företag? Då vill vi träffa dig snarast!


Vi går en mycket spännande framtid till mötes och vill bli fler! Vi kommer att rekrytera ett 25-tal personer under 2019. Vill du växa med oss?


Hos oss får du arbeta i intressanta och utvecklande uppdrag hos våra kunder, ofta i en internationell miljö med globala leveranser. Vi har balans mellan arbete, familj och fritid och erbjuds bra möjligheter till kompetensutveckling. Vår arbetsmiljö kännetecknas av trevliga kollegor där vi värnar om individen.


Är du utvecklare med gediget intresse för backend? Vi söker dig som har djup kunskap inom .NET, C# eller Java, samt är uppdaterad med de senaste specifikationerna och ramverken. Som person är du driven, engagerad och trivs i rollen som konsult, samt uppfattas även som en ledare av din omgivning.


Vi söker dig som har:

  • Relevant examen inom IT
  • Minst fem års erfarenhet av programmering inom .NET, C# och Java
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Gärna erfarenhet av Episerver, Sitecore eller andra C#/.NET baserade CMS:er
  • Kunskap och erfarenhet av agila metoder
  • Meriterande är erfarenhet av DevOps

Att arbeta på Sogeti är att vara del av ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. Våra största satsningsområden finns inom Digital Customer Experience, Analytics & Cognitive, Digital Assurance & Testing, Cyber Security, Cloud och Digital Manufacturing där Engineering Services och Internet of Things är huvudfokus. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter. Globalt stöttas vi av 27 000 kunniga kollegor i 13 länder. Är du flexibel, entreprenör, service-minded, tycker om variation och att interagera med och lära känna nya människor?


Då är konsultyrket perfekt för dig! Och som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” är vår vardag.


Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher. Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.

Referens

18448

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till