Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Erfaren Uppdragsansvarig Byggteknik på COWI i Stockholm jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Erfaren Uppdragsansvarig Byggteknik på COWI i Stockholm på Poolia

Erfaren Uppdragsansvarig Byggteknik på COWI i Stockholm

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du vara med på resan att vidareutveckla konstruktionsavdelningen på COWI AB i Stockholm? Vi är inne i ett intensivt utvecklingsskede och vi söker just nu en erfaren Uppdragsansvarig till vårt team inom byggkonstruktion.

Om tjänsten
Arbetet som erfaren Uppdragsansvarig inom konstruktion hos oss på Byggteknik innebär att du leder våra projekteringsuppdrag. Du får arbeta på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av hängivna och trevliga kollegor. Som erfaren Uppdragsansvarig får du chansen att vara med och påverka vår verksamhet och bidra till vår marknadsledande position.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifterna består av att planera och att leda projekteringsteamet i uppdraget samt att driva projekteringen med övriga discipliner i projektet. Uppdragen är av alla typer exempelvis inom kommersiella och offentliga husbyggnationer samt bostäder, både nyproduktion samt om- och tillbyggnad. Rollen som erfaren Uppdragsansvarig innebär också ett engagemang i kompetensutveckling genom ett mentorskap och som ett tekniskt expertstöd. I rollen kommer du också att ansvara för att koordinera försäljningsarbetet samt driva och utveckla affärerna inom byggteknik i Stockholm. Du arbetar tillsamman med gruppchefen med anbud och kundbearbetning.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har minst 15 års arbetslivserfarenhet av konstruktionsprojektering. Vi tror att du har Byggteknisk examen från universitet/högskola alternativt motsvarande yrkesutbildning tillsammans med gedigen yrkeserfarenhet (exempelvis tekniskt gymnasium, yrkeshögskola eller KY-utbildning). Du är strukturerad och väl bekant beträffande bygglagstiftning som Eurokoder, BBR m.fl. samt har erfarenhet av byggprojektering och beräkningar. Du har god vana när det kommer till projektekonomi och resursplanering.

För att trivs i rollen har du ett genuint intresse av att leda, utveckla och inspirera kollegor samt ser möjligheterna i att vara med och utveckla ett bolag i tillväxt. Kompetens inom kommersiella och offentliga husbyggnationer samt bostäder, både nyproduktion samt om- och tillbyggnad samt erfarenhet av anläggningsprojekt är meriterande. Du är lyhörd för kundens mål och tankar men framför också lösningar och metoder som präglas av helhetstänk och hållbarhet, allt i en samklang. Du trivs med att utmanas i intressanta projekt såväl lokalt som i internationella samarbeten.

För att lyckas i rollen behöver du vara driven, målinriktad och ha lätt för att samarbeta med både kunder och kollegor. Erfarenhet av träkonstruktion är meriterande. Du bör också ha lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Om verksamheten
COWI är ett ledande konsultföretag som skapar mervärde för kunder och samhället i stort genom vår helhetssyn – vi kallar det 360-graderslösningar. Vi har kompetens i världsklass när det gäller teknik, ekonomi och miljövetenskap och hanterar utmaningar från många olika angreppspunkter. Vi skapar fungerande helhetslösningar för våra kunder och bidrar på så sätt till hållbara, fungerande samhällen världen över.

Med kontor i hela världen kan vi kombinera global närvaro med lokal kunskap och ta oss an projekt var som helst i världen – oavsett storlek. Vi är vanligtvis involverade i mer än 10 000 projekt.

Med 90 års branscherfarenhet är COWI ledande inom sitt område. Det är tack vare våra 6 700 medarbetare, som är ledande på sina områden. Tillsammans med våra kunder skapar vi sammanhängande lösningar till framtidens hållbara samhällen.

Urval sker löpande, så ansök nu. För mer information besök gärna [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60473