Jobbet Erfaren transportledare sökes till känt företag i Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren transportledare sökes till känt företag i Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Brinner du för logistik? Vill du jobba i ett stort företag? Trivs du med ansvar och många bollar i luften?
-Då kan du vara vår nästa transportledare!

Information om uppdraget:

I rollen som transportledare kommer du att ta emot kundbeställningar och utifrån dessa planera bilar och leveranser på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt. Tjänsten innebär mycket telefonsamtal samt administrativt arbete, vilket ställer krav på att du som söker tycker om att ha flera bollar i luften och är lösningsorienterad. Du kommer även att följa upp och rapportera om avvikelser av transporter till kund vilket ställer krav på din förmåga att kunna koordinera och arbeta självständigt. Vidare rapporterar du till produktionschefen. I dina arbetsuppgifter kan även ekonomisk uppföljning som att ha hand om fakturor och registrering av dessa att förekomma, vi ser därför gärna att du som söker har ett intresse för försäljning och ekonomi.

Tjänsten förväntas börja i juli och fortlöpa över sommaren, med goda chanser till förlängning. Arbetstiderna är belagda kontorstid 08:00-17:00.

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för service och kundnöjdhet och förstår vikten av kvalité i allt du gör. Du har minst 3-4 års erfarenhet av att arbeta som transportledare eller motsvarande och har god förståelse för logistikbranschen. Har du en eftergymnasial utbildning inom logistik ser vi det som meriterande. Som person strävar du alltid att ge god service och är alltid proffsig i kunddialogen. Då det stundtals är högt tempo, ser vi gärna att du som söker är stresstålig och presterar som bäst när det är mycket att göra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du som söker har ett genuint intresse för logistik och transport samt driv för att ge bästa kundservice.

God förståelse för det svenska språket i tal och skrift är ett krav, vi ser vi gärna att du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

47785

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till