Jobbet Erfaren Testingenjör i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren Testingenjör i Västerås publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vi söker för kunds räkning efter en erfaren testingenjör inom elektroniktillverkning som kommer att arbeta med både mjukvara och hårdvara. Kunden är en attraktiv arbetsgivare inom Västerås. Du kommer att passa här om du är erfaren och tar välgrundade beslut med fokus på leverans och tydlig kommunikation.

Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.ansvarsområde.

- Du kommer att ha ansvar över test processer inom både mjukvara och hårdvara utefter kravspecifikationer från interna och externa kunder. 
- Omvärldsbevakning kring nya testinstrument och metoder. 
- Assistera processingenjörer och produktionschefer med testning, design problem och eventuell underhåll av instrument.
- Avgöra teststrategier tillsammans med kundens produktchefer och gemensamt bestämma val av tester utifrån specifikationer.
- Ansvara för förbättring och modifiering av aktuella testprocesser i produktion, upplärning av testtekniker, säkerställa att nödvändig dokumentation för testning av produkter finns och används.
- Förberedda dokument för service och underhåll.arbetstider.

Uppdraget startas snarast möjligt i 6 mån med god chans för tillsvidare anställning.


kvalifikationer.

Rollen kräver att man ska kunna arbeta självgående och ha förmågan att självständigt initiera och bedriva aktiviteter mot fastställda mål. Du ska kunna arbeta med uppgifter parallellt och leverera resultat med rätt kvalitet vid rätt tidpunkt. Du förväntas att ständigt arbeta för att korrigera och förbättra ditt eget arbete och rutiner som gäller för rollen.

För den här tjänsten behöver du antingen ha en kandidatexamen inom elektronik eller flera års arbetslivserfarenhet inom t.ex. elektroniktillverkning. Utöver det behöver vi en person med erfarenhet av projekteringsekonomi, projekteringsarbete, analog och digital elektronik, programmeringskunskaper inom C, C++ och Visual Basics. Samt goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Olika testprogrammeringsspråk som kommer att användas:
Genrad Level 1-3, TS 600, TS 600T, AETS, Lab View, ETS, Teststand mm.

Du kommer passa i denna roll om du trivs med att upprätthålla relationer och har en förmåga att se kundens behov och anpassa leveransen efter det. Din kommunikationsstil bör vara rak. För att passa in i teamet bör du ha en stor förmåga att arbeta med uppgifter parallellt, leverera i tid och använda dina egna och andra resurser effektivt. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
ansökan.ansökan.

Senast 2019-12-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: För frågor angående tjänsten kontakta konsultchef Iman Bagher, iman.bagher@randstad.se

Uppdragsgivare: Randstad Engineering

Ort: Västerås kommun

Sista ansökningsdag: 2019-12-20

Kontaktperson: Iman Bagher

Referens

201261313

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till