Jobbet Erfaren systemutvecklare till SysPartner har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren systemutvecklare till SysPartner publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

SysPartner fortsätter att expandera som företag och söker nu efter en nyfiken, teknikälskande och erfaren systemutvecklare till sitt kontor i Luleå. Känner du dig redo för nästa steg i karriären är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Trevliga proffs. Det är ledorden som alla medarbetare på SysPartner dagligen jobbar mot. När SysPartner grundades sattes det huvudsakliga målet att företagets alla anställda ska trivas, kunna få växa i sina yrkesroller och alltid kunna utmana sig själv och sin kompetens. Sedan vi grundades 2005 ser vi att vi inte bara lyckats nå detta mål, utan även gjort det enklare för oss att uppnå våra andra mål och bygga vår verksamhet. Vi söker nu fler medarbetare som vill växa med oss.

SysPartner söker nu en erfaren systemutvecklare/programmerare för konsultuppdrag på heltid med placering i Luleå. I rollen som konsult kommer du att få ett omväxlande jobb med en mängd olika arbetsuppgifter. Du kommer erbjudas konsultuppdrag där du snabbt utvecklar din egen kompetens och kunskap inom relevanta områden. SysPartners kunder är främst medelstora och stora bolag med spännande miljöer i teknisk framkant. Vill du fokusera på interna projekt finns det även på sikt möjlighet mot sådana arbetsuppgifter.

En jämn balans mellan arbete och privatliv är viktigt för oss. Att ta med sig sina personliga intressen till arbetsplatsen är mer än uppskattat! Du kommer som medarbetare att få ta del av givmilda personalförmåner och få vara delaktig i en mängd sociala aktiviteter som ordnas av företaget årligen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av systemutveckling och letar efter nya utmaningar. Det är meriterande om du har en utbildning inom civilingenjör/högskoleingenjör inom datateknik eller liknande IT-utbildningar. Erfarenhet och kunskap av systemutveckling kan väga upp för avsaknad av utbildning.

Som person tror vi att du är
* Ödmjuk och uppskattar öppenhet
* Gillar att hjälpa andra företag att växa
* Är nyfiken och tekniskt intresserad
* Social och uppskattar samarbete med andra
* Gillar personliga utmaningar och utvecklas kontinuerligt
* Flytande i svenska och engelska

Vi ser gärna att du bemästrar antingen Java eller C#. Du ska även ha god förståelse av både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Tjänstens startdatum enligt överenskommelse. Rekryteringsprocessen sköts av StudentConsulting. I denna tjänst blir du anställd direkt av SysPartner. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på: Mattias.meyer@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50918

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till