Jobbet Erfaren Systemutvecklare /.Net / C# till framgångsrika Advisor SoftIT har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren Systemutvecklare /.Net / C# till framgångsrika Advisor SoftIT publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en driven och erfaren systemutvecklare med intresse för advokat-branschen? Advisor SoftIT erbjuder dig en stimulerande roll med fokus på nyutveckling.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Advisor SoftIT.

Om företaget

Advisor SoftIT SK AB bildades 1999. Huvudfokus är att utveckla advokatsystem för den svenska advokatbranschen. Advisor SoftIT ägs sedan 2017 av Advisor AS som är ett norskt IT-företag med inriktning mot advokatbranschen. Advisor AS är i dag Norges största leverantör av advokatsystem och har funnits på marknaden i över 20 år. Advisor finns även i Polen sedan ett antal år tillbaka. Tillsammans bildar vi en stark aktör på advokatmarknaden i Sverige, resten av Norden och Polen.

Arbetsuppgifter

I rollen som Systemutvecklare hos Advisor SoftIT tillhör du ett team på tre personer som ansvarar för att förvalta och vidareutveckla bolagets system Klartext som riktar in sig mot advokatfirmor och utvecklingen sker i Microsoft miljö. Då bolaget befinner sig i en spännande utvecklingsfas kommer du under ditt första år spendera mycket tid att skriva om systemet Klartext ifrån Delphi till .Net tillsammans med ditt team. Vidare ingår även arbetsuppgifter som att samla in förslag på förbättringar i systemet från bolagets kunder och användare och sedan utföra dessa ändringar. På sikt finns det även goda möjligheter att axla en roll som Teamleader för gruppen där du coachar och stöttar teamet och bidrar till dess utveckling.

Formella krav

• Minst 5 års erfarenhet av systemutveckling i Microsoftmiljö • Goda kunskaper i .Net, C#, Visual Studio och SQL-server • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift Meriterande • Erfarenhet av WPF, ASP.NET, HTML/CSS och Javascript • Erfarenhet av VB6, ASP • Har kunskap om ekonomi För att trivas i rollen ser vi att du känner dig trygg med att på egen hand driva dina arbetsuppgifter framåt samt agerar ansvarstagande i de projekt som genomförs. Då roller innefattar en del ad hoc-uppgifter ser vi att du är flexibel och kan växla mellan uppgifter utan problem. Slutligen ser vi att du trivs bra i samarbete i grupp.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Sundbyberg, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: systemutvecklare, programmering, utveckling, .Net, C#, Microsoftmiljö, SQL-server, Visual Studio, svenska, engelska, ASP.Net, HTML, CSS, javascript

Referens

2810701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till