Jobbet Erfaren Systemutvecklare / Programmerare till MAGASINET FASTIGHETSSVERIGE AB, Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren Systemutvecklare / Programmerare till MAGASINET FASTIGHETSSVERIGE AB, Göteborg publicerad av Intenso Teknikrekrytering

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Erfaren Systemutvecklare / Programmerare
Göteborg

Vill du jobba i ett framåtlutat medieföretag som befinner sig mitt i hjärtat av bygg- och fastighetsbranschen? Vill du jobba med digital marknadsföring på de allra senaste och modernaste nyhetsplattformarna? Vill du jobba med produkter som engagerar tiotusentalsmänniskor varje dag, både i Sverige och internationellt?

'Vi ska befästa och utveckla vår position som Sveriges ledande mediabolag mot fastighetsbranschen inom våra digitala marknadsplatser, nyhetsbrev och mötesplatser såsom diverse olika event runt om i landet.'

Läs mer om vad Rolf har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Om tjänsten
Vi kan erbjuda dig en roll i ett expansivt och dynamiskt företag, och vara en del av ett engagerat team med stark gemenskap. Du ges frihet under ansvar, och blir en nyckelfigur i utvecklingen av nästa generations digitala satsningar så att vi ständigt ligger i framkant med våra moderna nyhetssajter. Arbetet är omväxlande och rör sig kring allt mellan programmering till frontend utveckling.

Vi förväntar oss att du kommer kunna ta mycket eget ansvar och till stor del själv kunna lägga upp ditt arbete. Eftersom mycket administrativt arbete ingår i tjänsten är det också en fördel om du är strukturerad och klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt. I gengäld kommer du ha fantastiska kollegor, ett eget kontor och tillgång till den datautrustning du behöver för att utföra ditt arbete.

Din Profil
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av liknande tjänst. Du är en erfaren senior fullstack systemutvecklare / programmerare med ett brinnande intresse för att utveckla moderna system. Du har ett stort intresse för systemutveckling med den senaste tekniken. Du är kreativ, driven och tar egna initiativ. Du är utvecklingsorienterad, strukturerad, engagerad och trivs i en dynamisk miljö. Du är lyhörd och har erfarenhet av att ta en ide från konceptstadie till driftsättning och underhåll av den färdiga produkten. 

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet inom:

  • Systemutveckling
  • Objektorienterad PHP med ramverket Laravel
  • Testning med ramverket PHP Unit
  • Databasutveckling med MySQL
  • Insamling av information från webben med Python och ramverket Scrappy
  • Responsiv frontendutveckling med Bootstrap, Javascript, jQuery, HTML och CSS
  • Serverdrift, underhåll och konfiguration av Apache i Linux
  • Bildhantering med hjälp av verktyg som Photoshop
 

Vi erbjuder 
Vi sitter på ett av Göteborgs bästa kontorslägen, ca 200 meter från Kungsportsplatsen med närhet till NK, SATS och flera charmiga restauranger runt hörnet. Du kommer att utbildas inom våra produkter/koncept och få arbeta med trevliga kollegor. Du får givetvis marknadsmässiga villkor. Vi är mycket måna om både bolagets och individernas utveckling och ser gärna att du växer i denna roll tillsammans med oss.

Kontakt 
För eventuell ytterligare information vänligen kontakta Rolf Andersson, VD, på 0708-887569.

Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du varmt välkommen med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om företaget
Fastighetssverige är ett privatägt mediebolag som har varit verksamt i Fastighetsbranschen i cirka 23 år. Våra kunder är fastighetsägare, fastighetskonsulter, mäklare, advokater, revisorer, banker med flera i hela Sverige. Fastighetssverige har en ledande position på marknaden, med flera etablerade och välkända produkter såsom fastighetsmagasin och digitala mediekanaler som levererar dagliga fastighetsnyheter mot den svenska men också internationella fastighetsbranschen - tillexempel: [ Link removed ]  – branschens ledande nyhetssajt med tiotusentals läsare varje vecka. [ Link removed ]  är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler. [ Link removed ]  – den första sajten som samlar nordiska nyheter till en internationell läsekrets.

Sökord: utvecklare, programmerare, programmering, systemutvecklare, systemutveckling, databas, databasutvecklare, databasutveckling, adobe, creative cloud,

J2W: CB2

Referens

df91eea0b7ad4e2f8bbbf431360c53

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till