Jobbet Erfaren Speditör sökes för heltidsuppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren Speditör sökes för heltidsuppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du ute efter ett nytt spännande uppdrag och har erfarenhet från logistikbranschen?
Har du tidigare erfarenhet av organisering av transporter ut mot den globala marknaden?
Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en Speditör som kommer ansvara för organisering av transporter ut mot både den svenska men också den globala marknaden. Du kommer att ingå i ett logistikteam med tydliga
ansvarsområden där arbetsuppgifterna bland annat innebär:

- Ansvara för dina leveranser till utsatta exportmarknader
- Boka transporter av olika karaktär samt följa upp felaktigt skeppade enheter.
- Ansvara för kontakten med produktion, transportörer och bevaka leveranser.
- Hantera transportskador samt försäkringsärenden
- Utreda felleveranser
- Faktureringsarbete
- Sköta Certifikathantering
- Skapa globala exportdokument
- Hantera farligt gods
- Hantera transportkostnader ur ett miljöperspektiv
- Sköta importhantering av produkter.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kundföretaget. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är sedvanliga kontorstider, måndag – fredag, 08-17.
Företaget har sitt huvudkontor i Lund, där tjänsten även är placerad.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom exporthantering, transport/logistik men det viktigaste är att du har relevant erfarenhet från den globala transportbranschen. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom industri och god kännedom om transportörer, reglemente, kontaktvägar. Arbetet sker på både svenska och engelska så det är viktigt att du kan föra dig professionellt på båda språken då mycket kontakt sker mot den globala marknaden. Har du övriga språkkunskaper är detta meriterande. Du ska ha goda kunskaper i Office-paketet och det är viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya system, meriterande om du har kunskap och erfarenhet av SAP.

Som person är du strukturerad, ansvarstagande, relationsbyggande och lösningsorienterad. Du är bekväm med att jobba efter uppsatta riktlinjer och trivs att jobba i en snabb miljö samt drivs att jobba mot uppsatta mål.

Tjänsten är på heltid och ska tillsättas omgående så snart vi hittat rätt kandidat. Uppdraget förväntas löpa under en längre period.
Är det din nästa utmaning vi beskrivit ovan? Sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Industri, Export, Logistik, Transport, Speditör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52408

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till