Jobbet Erfaren snickare mot försäkringsärenden har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren snickare mot försäkringsärenden publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Karlstad

Arbetsbeskrivning


Är du en erfaren snickare som letar nya utmaningar? Vill du få möjligheten att arbeta på ett företag som är i en expanderande fas? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som snickare i denna roll arbetar du inom byggservice, detta innebär försäkringsärenden vid exempelvis vattenskada/ brand/ skadegörelse m.m. Kunden kontaktar försäkringsbolaget som sedan vidarebefordrar ärendet med tillhörande åtgärdsbeskrivning till dig. Det blir sedan din uppgift att samordna med elektriker, rörmokare eller andra underentreprenader som kan behöva kopplas in. Ditt ansvar i projekten blir att genomföra grundarbetet, detta kan exempelvis vara att öppna upp och torka en vattenskadad vägg för att sedan återställa väggen. Eftersom rollen kräver mycket kundkontakt letar vi efter dig som är duktig på att skapa långvariga relationer och är kommunikativ.

Om företaget
Denna kund är verksam inom byggbranschen och är i en kraftigt växande fas. Projekten riktar sig till privatkunder, företagskunder och utför både nyproduktion, till- och ombyggnationer. Mer information om företaget får du på intervjun.

Din profil
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. I denna roll kommer du ha en del ansvar gällande dina projekt, därför riktar vi oss till dig som är strukturerad och professionell i din roll. För att passa in i den befintliga gruppen bör du vara driven, lösningsorienterad samt kunna bjuda på dig själv.

Skallkrav:
- Svenska
- Körkort
- Yrkesbevis (erfarenhet 4-5 år)

Meriterande:
- GVK
- BKR

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående
Lön: 33 467 kr
Ort: Vålberg
Arbetstider: 07.00- 16.00

Referens

21304

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till