Jobbet Sjuksköterska till akutmottagning norr om Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sjuksköterska till akutmottagning norr om Stockholm publicerad av Centric Care

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

ArbetsbeskrivningOM UPPDRAGET

För en av våra kunders räkning söker vi nu dig som är en erfaren sjuksköterska som älskar det akuta flödet där ingen dag är den andra lik. Du har lätt för att komma in i nya arbetsgrupper och trivs med att vara en del av ett team. Stämmer det här in på dig? Då ska du läsa vidare. Vi har behov av en skicklig bemanningssjuksköterska till en akutmottagningen norr om Stockholm. Uppdraget sträcker sig från omgående och minst 6 månader framåt. I första hand söker vi dig som vill jobba 75-100% tvåskift dag och kväll, alternativt nätter. För att vara aktuell för uppdraget behöver du kunna jobba minst en helg per månad. 

Vi vill också gärna höra ifrån dig som är intresserad av att jobba extra kvällar, nätter och helger. 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en akutmottagning där du prioriterar till rätt vårdnivå samt omhändertagande och behandling av akut sjuka patienter. För att arbeta på akuten krävs erfarenhet från tidigare arbete på en akutmottagning. Som sjuksköterska på en akutmottagning skall du bedöma patientens behov av vård och prioriteringsgrad. Vi ser gärna att du är stresstålig, noggrann och skapar god stämning i gruppen då det är högt tempo på avdelningen. I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya spännande utmaningar!DIN PROFIL

Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet och vana från akutmottagning. Du bör vara mycket trygg i din yrkesroll som sjuksköterska.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav. 

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag. 
Välkommen!
 

Referens

8873

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till