Jobbet Erfaren Servicetekniker / IT-kompetens till distributör inom sjukvården har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren Servicetekniker / IT-kompetens till distributör inom sjukvården publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 5 dagar
Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren tekniker med goda kunskaper inom projektledning? Vill du ingå i ett serviceteam med hög kompetensnivå som supporterar svensk sjukvård? Då kan detta vara något för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Företaget har funnits i drygt 30 år och är verksamt inom svensk, norsk och dansk sjukvård från norr till söder. Företaget, vars svenska koncern omsätter över 100 MSEK per år, är en trygg och säker leverantör av utrustning till sjukvården. Många av medarbetarna har många års erfarenhet med lång klinisk bakgrund från sjukvården. Det gör att dom, kombinerat med mångåriga erfarenhet, är väl insatta i kundernas arbetsmiljö samt vilka krav och förutsättningar som finns. Företaget är en distributör av medicintekniska produkter och har ca 30 anställda inom den nordiska koncernen som idag består av tre dotterbolag. I det svenska bolaget jobbar cirka 20 personer. Kontoret ligger i Täby, vilket blir din utgångspunkt när du inte ute hos kund. I Stockholm jobbar idag fyra tekniker samt ytterligare ett team med säljare och administrativ personal. Företagets namn avslöjas senast vid intervju.

Arbetsuppgifter

Du arbetar med service av företagets produkter och arbetar både ad-hoc samt med planerad service och installationer. Det är en utvecklande och utåtriktad tjänst där du får driva projekt och arbeta med flexibla arbetssätt. Du ansvarar för leveranskontroller, funktionstester, driver och planerar egna projekt och agerar kravställare mot externa parter. Vidare tar du emot inkommande ärenden via telefon/mail, planerar, administrerar samt genomför serviceärenden av inskickade apparater vid behov ”inhouse”. I rollen har du uppskattningsvis 30 till 50 resdagar inom Sverige där övernattningar kan bli aktuella. I de flesta fall är projekt och resdagar planerade i förtid, men akuta ärenden förekommer också. För att på bästa sätt kunna svara på akuta ärenden så har företaget ett standby-schema som rullar mellan dig och dina kollegor.

Formella krav

• Relevant högskoleutbildning, gärna inom elektronik, eller motsvarande arbetslivserfarenhet • Goda kunskaper inom Active Directory, Windows Server 2012-2019 och Microsoft DPM • Goda systemkunskaper och förståelse för Wi-Fi och nätverksstrukturer • Erfarenhet av teknisk projektledning • Du har B-körkort • Goda kunskaper inom systemritningar och Cisco är meriterande • Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift Vi tror att du i grund och botten är en social och utåtriktad person som har ett problemlösande samt logiskt tankesätt. Därför bör du också vara en affärsmässig och relationsskapande person med en lösningsorienterad och prestigelös inställning. Slutligen har du hög arbetsmoral, är noggrann och trivs med samarbete i grupp.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: [ Link removed ] Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [ Email address blocked ] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Referens

2738801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till