Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Erfaren redovisningskonsult till WIST and Partners jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Erfaren redovisningskonsult till WIST and Partners på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Erfaren redovisningskonsult till WIST and Partners

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning

Till WIST and Partners söker vi nu en erfaren redovisningskonsult som vill vara med på vår fortsatta expansion. Du kommer att jobba operativt med varierande arbetsuppgifter såsom kvalificerade bokslut, årsredovisningar samt deklarationer. Vidare kommer du även fungera som kundens affärspartner gällande ekonomisk rådgivning och uppföljning. WIST and Partners fortsätter växa och för rätt person kan det bli aktuellt att ta rollen som gruppchef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Årsredovisning (K2 & K3)
  • Årsbokslut
  • Rådgivning
  • Avstämningar & Budgetarbete
  • Inkomstdeklarationer
  • Momsredovisning
  • Skattedeklarationer

Har du tidigare erfarenhet att jobba enligt REX kommer vi se det som meriterande.

Vem är du?

Vi söker dig som idag jobbar som redovisningskonsult och som vill ingå i WIST and Partners fortsatta expansion. I din nuvarande roll har du kundansvar och arbetar självständig i årsbokslut samt årsredovisningar. Har du någon form av eftergymnasial utbildning kommer vi se det som en merit mer än ett krav. För att lyckas i rollen som redovisningskonsult hos WIST and Partners är du en god kommunikatör och du ger exemplarisk service.
Vidare är du kvalitetsmedveten, ambitiös och van att jobba mot tajta deadlines. I rollen som kundansvarig ser vi att du är utåtriktad, driven, målmedveten och trivs med att arbeta proaktivt. Vi värdesätter personligheter som vill ta mycket eget ansvar och ger ett personligt engagemang. Med rätt inställning och driv ser vi att du kommer att ta mycket plats i organisationen de kommande åren.

Du erbjuds

Du erbjuds en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. WIST and Partners står under en stadig tillväxt där vi beräknar att växa med ca 2 konsulter per år de närmsta åren. Du kommer utgå från WIST and Partners trevliga lokaler på Sveavägen 75, samt vid behov ute hos kunder i Stockholm med omnejd. Du kommer att få vara en del av ett ungt företag med trevliga medarbetare i en inspirerande arbetsmiljö. Bolaget erbjuder samtliga medarbetare konkurrenskraftigt friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring samt tjänstepension enligt gällande avtal.
Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Gabriel Spennare på [ Email address blocked ]

Om WIST and Partners

WIST and Partners är en auktoriserad redovisningsbyrå som riktar sig till små och medelstora aktiebolag som vill ha hjälp med hela, eller delar av, sin ekonomihantering. I dagsläget arbetar vi med allt från publika fastighetskoncernen till mindre bolag inom varierande branscher. Bolaget grundades 2017 och drivs av tre kvinnliga entreprenörer med sammanlagt över tjugo års erfarenhet från redovisningsbranschen. Det som särskiljer oss från andra redovisningsbyråer är framförallt sättet som vi har valt att arbeta på. Vi tror på ett personligt bemötande där kunderna ska kunna se på sin redovisningskonsult som en medarbetare som hjälper företaget att utvecklas. Vi tror på en mer personifierad framtid inom redovisning!
WIST and Partners befinner sig i en expansionsfas och behöver därför stärka upp organisationen med nya duktiga redovisningskonsulter. Vi söker ambitiösa medarbetare som vill utvecklas som konsulter och rådgivare i en spännande fas i bolagets utveckling.

Mer information: [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2AFB0B206AFD43BEBB73CB1C014F0C55