Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Erfaren redovisningskonsult till BDO i Göteborg! jobb i Göteborg på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Erfaren redovisningskonsult till BDO i Göteborg! på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Erfaren redovisningskonsult till BDO i Göteborg!

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Om tjänsten

Som senior redovisningskonsult arbetar du nära BDO:s kunder med arbetsuppgifter som upprättande av månads- och årsbokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer samt insourcing och rapportering till kund. Du ingår i ett härligt team om 20 medarbetare, där erfarenhetsnivån är varierande- i teamet ingår såväl nyutexaminerade som auktoriserade redovisningskonsulter. Man jobbar ofta i kundteam om två personer, där du som senior redovisningskonsult främst arbetar med bokslut och har ett övergripande kundansvar.

Utöver arbete med redovisning gillar du som söker att utveckla ditt eget samt gruppens arbete, då du erbjuds stora möjligheter att ta dig an sidoprojekt inom exempelvis digitalisering, rådgivning eller onboarding av kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som har en examen inom ekonomi/redovisning där inriktning mot redovisning är meriterade. Du har i minst 3 år arbetat som redovisningskonsult på byrå och du har erfarenhet av att självständigt göra bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och ser det som oerhört spännande att bli en del utav den globala organisation som BDO ingår i.

Som person är du positiv och lösningsorienterad. Du är nyfiken och mån om att utveckla såväl dig själv som teamet du tillhör. Du har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera med kunder och kollegor. Det finns stora möjligheter att arbeta med projekt och du ser det som lockande att få vara med och utveckla arbetssätt och processer. Du är mycket professionell och har ett kundorienterat arbetssätt där du fokuserar på kundutveckling.

Du erbjuds

I den här tjänsten ges du stora möjligheter att utveckla din kompetens och du har även goda möjligheter att själv påverka ditt arbete. Du välkomnas in i en familjär kultur där arbetsklimatet är öppet vilket skapar en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Branschen genomgår just nu en digital förändringsprocess och du får chansen att bli en del utav den resan genom att utveckla din IT-kompetens och utmanas i hur man kan hitta den mest effektiva lösningen för kunden. BDO satsar på kompetensutveckling för medarbetarna i form utav utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. BDO:s breda tjänsteutbud innebär att du kan hjälpa kunderna med sina behov på flera plan och därmed växer både du, ditt team och bolaget. Du erbjuds även ett brett förmånspaket, hälsofrämjande aktiviteter, After works m.m.

Låter detta som en spännande möjlighet? Tveka inte inför att skicka in din ansökan redan idag!

I den här processen arbetar BDO med Jurek. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand, [ Link removed ] eller ansvarig researcher Johanna Kalered, [ Link removed ] .

Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med anledning av GDPR.


 

Rekommenderade jobb

Erfaren redovisningskonsult till BDO i Göteborg!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Göteborg Heltid
Senior Redovisningsekonom till Loomis-Pay
Clarify Stockholm Heltidsanställd
Redovisningsekonom / Redovisningsansvarig till Meritminds konsultverksamhet, Göteborg
Meritmind Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: ADDD4B9345A745F3AE0551A1A78E04B9