Jobbet Erfaren Redovisningskonsult sökes till redovisningsbyrån Frivison! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren Redovisningskonsult sökes till redovisningsbyrån Frivison! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat på en redovisningsbyrå? Trivs du med att bygga upp kundrelationer och vill vara en del av ett växande bolag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är Frivision som är en modern och kundvänlig redovisningsbyrå med fokus på egenföretagare i Sveriges storstadsregioner. Företaget startade 2011 i samband med att revisionsplikten avskaffades för mindre aktiebolag. Sedan dess har vi utvecklat ett unikt koncept med enkla tjänster som utgår från företagarens egna behov. Idag finns Frivision representerat med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Våra kompetenta redovisningskonsulter hjälper över 1 200 kunder med bokslut, deklarationer, bokföring och rådgivning.

Vi söker en redovisningskonsult till deras team som arbetar med kunder på kontoret i Västertorp. I rollen kommer du att rapportera till regionansvarig kontorschef. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av:

-Löpande bokföring samt lönehantering
-Momsdeklarationer och inkomstdeklarationer
-Hantering av årsredovisningar
-Nykunds- samt rådgivningsmöten
-Ansvara över bokslut samt skatteutredningar

Tjänsten är en direktrekrytering på heltid vilket innebär att du kommer bli anställd av Frivision med kontor i Västertorp. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider mån-fre. StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till oss. Tjänsten förväntas starta så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst två års erfarenhet av att ha arbetat på en redovisningsbyrå med liknade arbetsuppgifter. Vidare trivs du med att arbeta med kunder i en relationsbyggande roll. Det kräv att du har tidigare arbetat inom ett ekonomisystem och det är meriterande med kunskap inom Visma samt Fortnox. Som person ska du vara positiv, noggrann samt framåt och besitta en hög arbetsmoral. Du ska ha en stark vilja att utvecklas och du har lätt för att sätta dig in i olika branscher. Vidare är du självständig i ditt arbete samt trivs med att arbeta teambaserat och stötta upp dina medarbetare för att tillsammans nå de uppsatta målen. Rollen kräver att du flytande svenska i tal och skrift. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49605

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till