Jobbet Erfaren redovisningsekonom sökes till kund i Nässjö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren redovisningsekonom sökes till kund i Nässjö publicerad av Poolia

Full-Time
Nässjö

Arbetsbeskrivning


Har du kvalificerad kompetens inom ekonomi och söker ett nytt spännande uppdrag? Till tillverkande bolag i Nässjö söker vi nu en erfaren redovisningsekonom med önskad start omgående. Uppdraget är på konsultbasis och sträcker sig initialt till sista mars, men med goda chanser till förlängning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som redovisningsekonom kommer du främst att ansvara för den löpande redovisningen. Tjänsten innebär även avstämningar, upprättande av månads- och årsbokslut, rapportering, momsredovisning och uppföljningar. Vidare kommer du stötta övriga kollegor med arbetsuppgifter så som leverantörsreskontra och kundreskontra vid behov, samt med redovisningen i den mån det krävs. Rollen innebär en del resor i regionen och du kommer få möjlighet att arbeta i ett spännande bolag med kompetenta kollegor.

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom redovisning samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare arbetat inom tillverkande industri är detta meriterande. Som person är du självgående, initiativtagande och driven. Du kommer lägga upp ditt eget arbete och vi ser därför att du är strukturerad och att du trivs i en roll med många kontaktytor. Vidare är du en lagspelare eftersom du kommer att fungerar som stödfunktion gentemot kollegor i olika ekonomiska frågor. Vi ser vi även att du är van av att arbeta självständigt då arbetet till stor del sker på egen hand. Då det förekommer resor i arbetet är körkort ett krav. Ett krav är också att du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.

Om verksamheten
Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av rekryteringar, konsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Referens

57719

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till