Jobbet Erfaren redovisningsekonom sökes omgående till internationellt företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Erfaren redovisningsekonom sökes omgående till internationellt företag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med på en spännande resa där vår kund befinner sig i en integrationsfas? Har du arbetat några år som redovisningsekonom och vill ta nästa steg i karriären? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning dig som är erfaren redovisningsekonom. Vår kund är ett företag som är arbetar med E-Commerce och betalningslösningar. I denna roll kommer du att ha en bred roll och tillhöra ekonomiavdelningen som idag består av sex personer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Moms och skattredovisning
- Rapportering vid månadsbokslut samt löpande under månaden
- Forecastarbete
- Hjälpa till att utveckla processer

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Hammarby Sjöstad. Tjänsten är på heltid och startar omgående (som senast i slutet av mars) och löper under ett år, för rätt person finns möjlighet till förlängning. Kontorstider tillämpas, övertid kan förekomma vid månadsslut.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat ekonomi på högskola/universitet eller via yrkeshögskola. Du har ca 4-5 års erfarenhet som redovisningsekonom samt av arbete med rapportering. Vi ser gärna att du arbetat på en ekonomiavdelning på ett internationellt/större företag. Du är flytande i svenska och engelska (koncernspråk) i tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet, specifikt Excel. Har du tidigare erfarenhet av SAP är det mycket meriterande. Vår kund använder även Oracle HFM samt Oracle Clarity så erfarenhet inom dessa eller likvärdiga system anses meriterande.
Som person är du initiativtagande och stresstålig, du är inte rädd för förändringar och gillar att arbeta i en organisation där det händer mycket. Vidare är du prestigelös samt självgående, du vågar lyfta dina egna idéer samt är van att själv lägga upp en plan för dina uppgifter. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40910

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn005 - Stockholm).