Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Erfaren Redovisningsekonom sökes omgående till Hertz! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Erfaren Redovisningsekonom sökes omgående till Hertz! på StudentConsulting

Erfaren Redovisningsekonom sökes omgående till Hertz!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Besitter du tidigare erfarenhet av redovisning och är redo för ett nytt spännande uppdrag? Är du en självgående, snabblärd och strukturerad person? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Hertz är Sveriges största hyrbilsföretag med 220 kontor på 125 orter. Hos dem kan du bland annat hyra personbilar, skåpbilar, minibussar och släpvagnar. Hertz grundades i Chicago 1918 och kom till Stockholm 1960. Idag är de marknadsledande i Sverige och tillhör en bransch som är på stark frammarsch inom det som kallas för mobilitet. Hertz i Sverige består av cirka 500 anställda uppdelat på Hertz First Rent A Car AB samt ett nätverk bestående av franchisetagare och agenter. Deras svenska huvudkontor hittar du i Solna utanför Stockholm där de delar lokaler tillsammans med deras ägare Volvo Cars.

För vår kunds räkning söker vi just nu en erfaren Redovisningsekonom. Du kommer att stötta upp deras ekonomiteam med placering i Solna. I rollen kommer du att ha mycket kontakt och samarbete med det norska teamet. Du kommer att arbeta med licensavräkningen som går ut på att utföra olika processer utifrån rapporter från deras interna rapporteringssystem och sedan skapa redovisningshandlingar och fakturor som ställs ut till deras tillståndshavare i Sverige. Vidare kommer du att avlasta dem med de dagliga redovisningsuppgifterna och förstärka ekonomifunktionen. Tjänsten kräver att du omgående är produktiv i ditt arbete och bidrar med goda kunskaper inom redovisning. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av följande:

-Balansavstämningar
-Inbetalningar i bank
-Bidra med filtransaktioner
-Bokföring
-Kreditkortstransaktioner
-Räkenskapsrelaterade uppgifter

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och är placerad på Hertz kontor i Solna. Tjänsten är på heltid och förväntas omgående löpande i 6 månader med viss chans till förlängning. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du besitter tidigare erfarenhet inom redovisning, gärna mot norska bolag. Det är meriterande om du besitter en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har en god systemvana och sätter dig snabbt in nya system. Vidare har du mycket goda kunskaper inom Excel. Som person är du självständig och strukturerad med ett starkt driv. Du har en god kommunikationsförmåga samt är flytande i svenska och engelska. Vi ser gärna att du är flexibel och anpassningsbar i ditt arbete med ett stort engagemang.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61274