Jobbet Erfaren redovisningsekonom på 75% till Axima i Grästorp har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren redovisningsekonom på 75% till Axima i Grästorp publicerad av Poolia

Deltidsanställd
Grästorp

Arbetsbeskrivning


Har du kvalificerad kompetens inom ekonomi och vill ta dig an ett deltidsuppdrag på ett spännande bolag i tillväxtfas? Kanske driver du eget bolag och söker en ny utmaning under hösten? Nu söker vi en redovisningsekonom på 75% till Axima i Grästorp. Uppdraget är på konsultbasis och förväntas initialt pågå till årsskiftet med chans till förlängning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Ekonomifunktionen består av åtta medarbetare som sköter bolagets ekonomi och löner. Då bolaget är i en expansiv fas behöver de förstärkning av en kvalificerad redovisningsekonom som kommer sköta den löpande redovisningen, momsredovisning samt kund- och leverantörsreskontra. Arbetet sker i affärssystemet Pyramid. Arbetstiderna är flexibla men du förväntas vara på plats majoriteten av de 75% som tjänsten omfattar.

Vem är du?
För att passa i rollen ser vi du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst tre års erfarenhet av redovisningsarbete. God systemvana krävs för tjänsten och har du tidigare arbetat i Pyramid är det meriterande. I ditt arbete är du noggrann, ansvarstagande och självgående. Som person trivs du att arbeta i team, är utåtriktad och flexibel.

Om verksamheten
Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell support och service. Vår strävan är att erbjuda bra och genomtänkta maskinlösningar till kunden som leder till långsiktiga relationer. Under senare år har vi arbetat med stora och samordnade inköp av maskiner vilket ger konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser till slutkund. Axima har under åren byggt upp ett gott renommé när det gäller att erbjuda kunder snabb och kompetent service. Tillgängligheten vid skördetid är för oss en självklarhet och det är roligt att kunna ställa upp när det verkligen behövs.

Referens

57462

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till