Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Anläggningskonstruktör till Malmö! jobb i Malmö på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Anläggningskonstruktör till Malmö! på Poolia

Anläggningskonstruktör till Malmö!

Poolia Malmö, Skåne län Heltid

Har du ingenjörskunskaper med inriktning mot rör- och anläggningskonstruktion kombinerat med gedigna erfarenheter från exempelvis processindustrin eller energisektorn? Vill du arbeta i en platt organisation där du själv får vara med och påverka din roll - nu och i framtiden? Sök då tjänsten som rör-, och anläggningskonstruktör till Swecos framgångsrika Malmökontor.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Våra experter inom anläggningskonstruktion arbetar med projektering inom process, rör, mekanik, el och automation. Vi optimerar anläggningens kompletta utformning tillsammans med våra kunder och finns med hela vägen till installation och uppstart. Det gäller såväl stora investeringar i ny- och ombyggnationer som mindre underhållsprojekt.

Som rör-, och anläggningskonstruktör arbetar du tillsammans med våra mycket kompetenta konstruktörer, projektledare och specialister liksom med våra kunder, primärt inom processindustri och energisektorn. Vi ger dig stora befogenheter och involverar dig i designen av helt nya anläggningar men även i uppgraderingar av befintliga. Hos oss kommer du att arbeta med konstruktion, beräkningar, val av material och legeringar samt framtagning av tekniska lösningar. Dina uppdrag kan variera från några timmar till stora helhetsåtagande där du blir en bärande resurs över längre tid. Oavsett projekt eller fas erbjuds du en mycket varierande vardag med många spännande möjligheter.

Då vi har en decentraliserad affärsmodell ges du stort mandat att själv driva dina affärer och styra din utveckling inom rollen och företaget. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, utan det är en förutsättning.

Vem är du?
Vi söker dig som är civil-, eller högskoleingenjör med en gedigen erfaren av anläggningskonstruktion (i betydelsen Plant Design). Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet från rör- och anläggningskonstruktion - och gärna mer än så. Har du en kompetens som tangerar till projektledare eller projektör kan vi ge dig ett stort ansvar och du blir en naturlig inspirationskälla till våra mer juniora konstruktörer. Du är van användare av Aveva PDMS/E3D coh Autodesk Plant 3D.

Som person är du kommunikativ, nyfiken och självgående. Liksom vi är du tekniskt passionerad och konsultmässig i ditt sätt. Du delar Swecos synsätt på ett gott affärsmässigt förhållningssätt och kontaktytor som bygger på samarbete och goda relationer. Vidare är du intresserad av att utvecklas själv och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder.

Du har körkort och bor inom rimligt pendlingsavstånd från vårt kontor i centrala Malmö.

Om verksamheten
Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Tack vare vår storlek, vår lokala närvaro och vårt arbetssätt, samt med tillgång till Swecos hela kunskapsnätverk med samlad kompetens inom teknik, arkitektur och miljö, kan vi sätta samman rätt team för varje uppdrag.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna för att komma framåt - både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats vilket gör att du kan styra dina dagar i möjligaste mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet - hoppas du vill bli en av oss!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60980