Jobbet Erfaren projektplanerare till Saab har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Erfaren projektplanerare till Saab publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Ser du dig själv i en roll som innebär planering, koordinering och struktur? Till Saab söker vi nu en erfaren projektplanerare som vill vara med och bidra till att bevara säkerheten och utveckla högteknologiska flygplan i världsklass!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som projektplanerare på Saab arbetar du med att ta fram tidplaner i utvecklingsprojekt för exempelvis Gripen E/F. Det är en koordinerande roll som innebär att du bland annat jobbar med milstolpar, analyserar flöden och hanterar resurser i ditt delprojekt. Du har tät kontakt med projektledaren och rapporterar status och ledtider löpande. Arbetet sker i MS Project.

Din profil
Krav för tjänsten är att du har en utbildningsbakgrund inom logistik och minst fem års erfarenhet av planeringsarbete. Har du ett teknikintresse är det ett plus i kanten! För att trivas i rollen som projektplanerare behöver du vara strukturerad, flexibel och ha en stark personlig drivkraft. Det är viktigt att du kan hantera förändringar och flera ärenden samtidigt. För att lyckas i jobbet bör du vara en lagspelare, bra på att kommunicera och ha förmågan att inhämta information och att leda och koordinera. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed krav på svenskt medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är ett konsultuppdrag som pågår i minst 6 månader med start snarast möjligt. Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Erica Wiquist på mailadress erica.wiquist@skill.se alt. 013-32 94 05 Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

3760

Liknande jobb

HRansvarig för sommarjobbsprocessen på Toyota Mjölby Toyota Material Handling

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till