Jobbet Erfaren projektledare till Uppsala Vatten och Avfall AB i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren projektledare till Uppsala Vatten och Avfall AB i Uppsala publicerad av Uppsala Vatten & Avfall AB

Full-Time
Uppsala

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

I en tillväxtregion där allt fler väljer att bo och nya arbetsplatser skapas växer den kommunala VA- och avfallshanteringen. För att möta utmaningarna så växer också vi som bolag. Uppsala Vatten och Avfall AB står inför spännande infrastrukturella utmaningar när Uppsala växer, därför söker vi just nu en eller möjligtvis två erfarna projektledare till Projektavdelningen. Vill Du vara med och skapa ett hållbart Uppsala? Då är det här jobbet för dig!


ansvarsområde.

Projektavdelningen inom Uppsala Vatten och Avfall AB består av en avdelningschef och 20 medarbetare i form av projektledare, projektörer och mättekniker. Nu söker vi en erfaren projektledare som ska hålla ihop stora projekt med tillhörande projektorganisation. 

Du kommer att leda större och mindre projekt inom hela bolagets verksamhet. Fokus kommer inledningsvis att ligga på infrastrukturprojekt. Som projektledare kommer du att arbeta med upphandling och styrning av konsulter och entreprenörer i projekten, från start och hela vägen fram till driftsättning och förvaltning.


kvalifikationer.

Vi söker dig som är en erfaren projektledare med erfarenhet från vatten och avlopp, anläggning och/eller avfall. För att lyckas med uppdraget är det ett skallkrav att du tidigare har jobbat som uppdragsledare, byggledare och/eller projektledare inom vatten och avlopp eller anläggningsområdet under ett flertal år. Vi tror att du har en civilingenjörsexamen i botten, men det är inget krav om relevant erfarenhet finns. Det är meriterande om du har gått en projektledarutbildning. Du bör även ha kommit i kontakt med Lagen om Offentlig Upphandling.
 
B-körkort är ett krav.

Eftersom du kommer att ha kontakt med många olika aktörer är det viktigt att du har en väl utvecklad samarbets- och kommunikationsförmåga, samt att du är en tydlig beställare. Vi söker dig som är drivande och självgående samtidigt som du förankrar och skapar delaktighet.


ansökan.

Ort: Uppsala.

Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2020.10.30

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad. Frågor om processen besvaras av rekryteringskonsult Hedvig Strandberg, [ Email address blocked ] .
Mer information om tjänsten lämnas av Malin Grundin, avdelningschef, telefon: 018-7279440.

Övriga upplysningar:
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen.
Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?
 En varierande och utvecklande roll där du blir en viktig del i teamet. Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!
Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala. 

Referens

201308134

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till