Jobbet Erfaren projektledare inom bygg & anläggning sökes för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren projektledare inom bygg & anläggning sökes för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du flera års erfarenhet inom bygg och anläggning och vill ha en bred roll inom ett unikt och framstående företag på frammarsch? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi, för vår kund Sonority ’s räkning, en erfaren projektledare inom bygg och anläggning! Sonority är ett innovativt bolag som projekterar, levererar och driver bergvärmeanläggningar för kommersiella fastigheter. Med sin unika EBox (Energy-in-a-box) erbjuder de fastighetsägare helt färdigbyggda och testade värmecentraler som helt och hållet är byggda på förnyelsebar geoenergi. Detta gör Sonority till en viktig aktör mot ett mer miljösmart sätt att värma upp fastigheter. De är också en unik samarbetspartner som är med sina kunder genom hela resan – från noggrant uträknade energisimuleringar till dess att en färdig värmecentral står redo och driftsatt vid fastigheterna.

Sonority är just nu i en expansiv period, varpå de söker en senior projektledare inom bygg och anläggning till deras kontor i Stockholm. Det är en roll med stora befogenheter och ansvar, såsom inskaffande av tillstånd och dokument inför borrningar och byggen, materialbeställningar och ledning av det operativa arbetet på fält. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
- Samordna arbetet, på plats såväl som från kontoret i Liljeholmen
- Självständigt driva byggprojekt och hålla kontakt med underleverantörer
- Ha en kravställande roll gentemot underleverantörer
- Ha en nära dialog med kunden och ha en tydlig kommunikation om projektets framskridande
- Vid behov stötta juniora projektledare i det dagliga arbetet
- Ansvara för projektbudgeten, att projektet levereras i tid samt uppfyller de krav som är satta

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd av Sonority men vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. I den här rollen kommer du till ca 50% arbeta från Sonority's kontor i Liljeholmen och till 50% med daglig arbetsledning på plats. På sikt kan rollen komma att bli mer övergripande varpå mer tid spenderas på kontoret i en central roll. Kontorstider tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För denna roll söker vi dig som har mångårig erfarenhet av liknande roller. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i kravställande roller och är bekväm med det. Du har erfarenhet av den svenska bygg- och anläggningsmarknaden och de regelverk man har att förhålla sig till. I och med din erfarenhet och sakkunskap har du en naturlig pondus och trygghet i din roll. Är du byggnadsingenjör i grunden kan det vara meriterande, men för denna tjänst är det mer väsentligt med arbetslivserfarenhet.

Vi söker dig som har erfarenhet och intresse av att kombinera kontorsarbete med arbete ute på fält. Vi ser också att du har erfarenhet av att leda andra i ditt arbete, samt att ha ekonomiskt ansvar för projekt. Du behärskar svenska och engelska obehindrat och du har åtminstone B-körkort. Är det dig vi beskriver? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52131

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till