Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

ERFAREN PRODUKTUTVECKLARE/KONSTRUKTÖR jobb i Önnestad på Smekab Citylife

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
ERFAREN PRODUKTUTVECKLARE/KONSTRUKTÖR på Smekab Citylife

ERFAREN PRODUKTUTVECKLARE/KONSTRUKTÖR

Smekab Citylife Önnestad, Skåne län Heltid

Smekab Citylife går som tåget! Vi arbetar med produkter för urbana miljöer och som får människor att trivas. Just nu kompletterar vi vårt team, på huvudkontoret i Önnestad, med en erfaren Produktutvecklare/Konstruktör. Vill du arbeta i ett välmående företag med trevliga kunder och kollegor är detta en fantastisk möjlighet för dig.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • delta i/ driva utvecklingen av produkter, allt från koncept till detaljkonstruktion
  • utföra dimensionerings- och hållfasthetsberäkningar
  • ansvara för vilka regler och krav som våra produkter omfattas av
  • samarbeta med ansvariga för övriga avdelningar inom företaget gällande konstruktion och utveckling
  • fungera som länk mellan säljare och kund avseende teknisk expertis

Personlighet

Du är nyfiken på att lära dig mer och gillar problemlösning, har driv, är kreativ har god förmåga att läsa och förstå kravspecifikationer, standarder samt ritningar och annan teknisk dokumentation. Vi sätter också högt värde på kunskap i materiallära. Vidare har du ett gott sinne för siffror och tycker om beräkningar.

Du har en utmärkt förmåga att hålla många projekt igång samtidigt, självständigt driva dem samt prioritera uppgifter och filtrera information. Som person är du strukturerad, noggrann, förtroendeingivande och bekväm med att ställa krav och fatta beslut. Du är också öppen, nyfiken och ödmjuk inför andras kompetens samt driven i att samarbeta med dina kollegor för att hitta de bästa lösningarna. Förmåga att lyfta blicken och tänka övergripande är också viktiga egenskaper för den här rollen.

Kvalifikationer

Du har en eftergymnasial ingenjörsutbildning och flera års erfarenhet av produktutveckling/ konstruktion. Du är van vid att samarbeta med kunder, försäljningsorganisation och produktion. Har du arbetat inom segmentet offentliga miljöer är det meriterande.

Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift samt har utmärkta kunskaper i MS Office och i programvara för 3D CAD.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 070-554 03 42 alt. [ Email address blocked ] eller Helena Fransson via 070-554 05 04. Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Ansök därför redan idag! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk:[ Link removed ]

Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!

Fakta Smekab
Citylife Smekab Citylife utvecklar, producerar och säljer produkter och lösningar för att skapa attraktiva urbana miljöer. Räckes- och avspärrningslösningar har sedan 70-talet varit en stor del av företagets erbjudande vilket fortfarande består och utvecklas. Utbudet har kompletterats under åren och i dag erbjuds ett brett sortiment av möbler för offentlig utemiljö, väderskydd för hållplatser, cykelparkeringar och produkter för cyklism.
Företaget har cirka 100 anställda med huvudkontor i skånska Önnestad, och bemannade kontor i Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. Välkommen att läsa mer om oss på [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 436828