Jobbet Erfaren produktionsplanerare till Metallfabriken Ljunghäll AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren produktionsplanerare till Metallfabriken Ljunghäll AB publicerad av Lernia

Full-Time
Vimmerby

Arbetsbeskrivning

OM FÖRETAGET

Metallfabriken Ljunghäll AB ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och har över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Metallfabriken Ljunghäll  AB pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och är det ledande företaget i norra Europa inom denna nisch. 

Lernia söker nu en produktionsplanerare  till Metallfabriken Ljunghäll i Södra Vi. Som planerare ansvarar du för produktionsplaneringen för gjutning och bearbetning; dvs. du planerar, följer upp och bevakar produktionsflödet utifrån lagervärde och leveransplaner.

OM TJÄNSTEN

I rollen som produktionsplanerare kommer du att ha dagliga kontakter med kunder gällande beställningar och leveranser. Samt med leverantörer när det gäller beställningar och inkommande material. Kontakter internt med värdeflödeschef (VSM) och värdeflödesledare (VSL)  och operatörer för att  planera. Dagliga möten med lager/transport för utgående leveranser.  

 • Ansvara för produktionsplanering i gjutning, bearbetning samt eventuell montering, uppföljning av produktion och bevakning av leveransplaner.
 • Förse produktionen med inkommande direktmaterial (utan att orsaka störningar/stopp i produktionen).
 • Tillsammans med värdeflödeschef sätta rätt takt för Mini Factory för att nå rätt leveransprecision till kund och WiP.
 • Kunna ge besked om status för lagervolym för en viss produkt och initiera behovet av att öka eller minska produktionen.
 • Vara stödjande i projekt inom logistik.
 • 20% vara ute i produktionen för att inhämta information / 80% kontor.
 • Tillsammans med övriga medlemmar i Mini Factory leverera satt budget.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att man blir anställd som konsult via oss på Lernia men jobbar ute på uppdrag ute hos kund. Tjänsten önskas tillsättas omgående och kommer troligtvis pågå minst 6 månader med eventuell chans till antingen förlängning eller övertag hos kund. 

OM DIG

Vi söker dig som är ansvarstagande, kommunikativ initiativrik och koordinerande som inte är rädd att fatta egna beslut. Som person är du driven och lösningsorienterad, du trivs i en roll där du får arbeta självständigt i nära samarbete med andra. Du är analytiskt lagd och har god förmåga att planera, strukturera och prioritera. Du är rak, tydlig och lyhörd i din kommunikation såväl internt som med kunder. För att passa i rollen är det viktigt att du är flexibel och trivs med ett högt tempo.

Vi ser att du har flera års erfarenhet av produktionsplanering  och du har arbetat med planering/koordinering/logistik/inköp och haft kundkontakt. Du skriver och talar såväl svenska som engelska obehindrat och har god kommunikativ förmåga. Utbildning inom logistik samt goda kunskaper och tidigare erfarenhet av SAP är meriterande. Du behöver även vara tillgänglig att börja relativt omgående. 


OM ANSTÄLLNINGEN

 • Placeringsort: Södra Vi
 • Tjänstgöringsgrad: Heltid, måndag-fredag
 • Tillträde: Omgående
 • Anställningsform: Visstid med god chans till antingen förlängning eller övertag hos kund. 


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt gärna ett personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell konsultchef [ Email address blocked ] - Click here to apply to Erfaren produktionsplanerare till Metallfabriken Ljunghäll AB
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [ Link removed ] - Click here to apply to Erfaren produktionsplanerare till Metallfabriken Ljunghäll AB

OM LERNIA

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på [ Link removed ] - Click here to apply to Erfaren produktionsplanerare till Metallfabriken Ljunghäll AB.

Referens

129901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till