Jobbet Erfaren produktionsingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Erfaren produktionsingenjör publicerad av Skill

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Norrköping
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Just nu befinner sig Norstel i en expansionsfas och söker flera erfarna ingenjörer som vill vara med i utvecklingen av bolaget!

Om företaget
Norstel AB utvecklar och tillverkar kiselkarbid, ett material med egenskaper som är intressanta för utveckling av mer energieffektiv elektronik. Företaget har sina rötter i forskning på Linköpings universitet och verkar sedan 2005 på Händelö i Norrköping. Våra kunder är stora internationella halvledarföretag såväl som forskningsinstitut och universitet. Målet är nu inriktat på att växa ytterligare och expandera med både mer personal och fler maskiner. Norstel kan erbjuda en spännande arbetsmiljö där du får arbeta med engagerade medarbetare på ett litet växande företag med välkomnande atmosfär och kunniga kollegor.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsingenjör på Norstel kommer du att mötas av varierande arbetsdagar, du kommer att arbeta med dagliga produktionsproblem såväl som övergripande planering och utveckling av produktionen. Vi ser gärna att du vill vara en nyckelperson i vår verksamhet. Du kommer att delta i projekt för att skala upp vår kapacitet genom nyinvesteringar och start av produktion. I det dagliga arbetet kommer du att ha ett nära samarbete med process- och utvecklingsingenjörer, produktionsoperatörer och underhållspersonal. Problemlösning sker ofta gemensamt och du kommer att ha möjlighet att ha en övergripande roll utan att komma långt ifrån fabriksgolvet och det praktiska arbetet.

Din profil
Du har flerårig erfarenhet från arbete med produktion, arbete med kapacitetsökning, produktionsförbättring och gärna erfarenhet av kvalitetsarbete. Då Norstel är inne i en spännande tillväxtperiod är det meriterande om du har erfarenhet av uppskalning eller arbete med större produktionsförändringar. Som person har du lätt för att kommunicera med andra. Du delar gärna med dig av din kunskap och dina tidigare erfarenheter samtidigt som du fortfarande har viljan att utvecklas. Du trivs med och har fallenhet för att själv se och prioritera dina arbetsuppgifter och du har en god initiativförmåga. För att trivas på Norstel måste du vara bekväm med att arbeta både individuellt och i team. Vi söker dig som vill komma till en arbetsplats där du snabbt får en viktig roll och där din kunskap och dina tidigare erfarenheter värdesätts och kommer till nytta. Du har högskole-/civilingenjörsexamen eller motsvarande. Dina tidigare erfarenheter är i det här fallet viktigare än vilken inriktning du har på din examen. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, övriga språkkunskaper kan vara meriterande. Det är meriterande om du har någon eller några av de nedan listade kompetenserna. • Erfarenhet av storskalig produktion och produktionsuppskalning • Kunskap i process- och produktionsförbättringsmetoder (ex. lean, six sigma osv) • Erfarenhet av att planera, genomföra och leda projekt • Erfarenhet av arbete med kvalitetsledningssystem och certifiering (ISO)

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person! Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsterna eller rekryteringsprocessen kontakta ansvariga rekryterare Martina Lundahl, martina.lundahl@skill.se, 011-19 94 72 eller Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011- 19 94 66.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Skill ägs av ett antal olika industriföretag, kommuner och Region Östergötland. Vi finns på 10 platser runt om i Sverige med huvudkontor i Linköping. Internt är vi fler än 60 medarbetare som tillsammans har en bred erfarenhet av rekrytering och bemanning inom både industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3411

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Norrköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.