Jobbet Erfaren produktdatakoordinator sökes till Axis Communications! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren produktdatakoordinator sökes till Axis Communications! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren administratör med tidigare erfarenhet inom Supply chain, exempelvis inom inköp och orderhantering? Trivs du dessutom med att arbeta självständigt samt har ett noggrant och strukturerat arbetssätt? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Som Produktdataadministratör hos Axis kommer du att vara en viktig del av företagets Production Preparation Group, involverad i alla steg under produkternas livscykel. Avdelningen har i uppgift att säkerställa att alla produkter som utvecklas av Axis och tillverkas av deras kontraktstillverkare håller den höga kvalitet som är avgörande för den marknadsledande position som företaget innehar.

I rollen som Produktdataadministratör kommer du att ansvara för att innehållet i produktstrukturer är korrekt, vilket är av största vikt för att säkerställa produkternas höga kvalité. Du har dessutom en viktig roll i att ge andra avdelningar support (främst via mail) i frågor kring produkterna i affärssystemet samt felsökning vid frågor kring exempelvis etiketter och produktionsfiler. I arbetsuppgifterna ingår att införa nya och underhålla gamla artiklar, dokument och strukturer i affärssystemet IFS och i produktdatabaserna. Arbetsrollen innefattar även andra typer av administrativt arbete som tex att uppdatera produktetikettlayouter, administration av EAN koder, skapa användarkonton för nya användare i produktdatabasen m.m.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med start efter överenskommelse där du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag. Du kommer i denna tjänst vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till Axis Communications i Lund. Du kommer bli anställd i en provanställning på 6 månader där avsikten är att du skall gå över i anställning hos Axis, om alla parter är nöjda, efter 6 månader.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som har flerårig och bred erfarenhet av arbete inom kvalificerad administration. För att bli framgångsrik i tjänsten tror vi att du som söker har god förståelse för producerande företags Supply Chain, exempelvis via tidigare arbete inom inköp och orderhantering. Att tidigare har arbetat med Master Data är högt meriterande.

Eftersom datorn är ditt främsta arbetsredskap och du i tjänsten arbetar i flera system parallellt, är det av stor vikt att du har mycket god datorvana och tidigare arbetat i olika affärssystem. Då engelska är koncernspråket är det även ett krav att du har goda kunskaper i engelska språket.

Som person trivs du i en arbetsroll som innebär självständigt arbete och där höga krav ställs på ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du är en fena på administration och trygg i din arbetsroll. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor internt är det samtidigt av stor vikt att du har en hög servicekänsla, men också att du tar initiativ och vågar ställa frågor och krav när detta behövs.

Låter detta intressant? Tveka då inte att söka redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Sökord: Produktddata, Master Data, Produktdataadministratör, Senior Administratör, Koordinator, Axis

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49341

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till