Jobbet Erfaren Platschef till Veidekke Bygg i Stockholm - Veidekke Bygg Bostäder Region Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren Platschef till Veidekke Bygg i Stockholm - Veidekke Bygg Bostäder Region Stockholm publicerad av 360 Rekrytering

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang och en smittande entusiasm? Veidekke erbjuder dig en omväxlande och ansvarsfull roll som Platschef inom kommersiella projekt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Platschef blir du ansvarig för produktionen på tilldelat projekt och får en nyckelroll i att leda och coacha personal och daglig produktion på byggarbetsplatsen. Det är en bred roll där din förmåga att samarbeta och bygga team får stort utrymme och du får möjlighet att använda din kreativitet.

 Detta innebär bland annat:

  • Produktionsansvar dvs att planera, leda, fördela och följa upp arbetet
  • Planering, genomförande, riskhantering, tid- och resursplanering på byggarbetsplatsen
  • Upprätta och följa upp överenskomna produktionstidplaner i samarbete med Arbetschef/Projektchef
  • Ansvar för kvalitet och arbetsmiljö
  • Coacha, motivera och inspirera produktionsteamet bestående av arbetsledare, yrkesarbetare och
    entreprenadingenjörer
  • Deltagande på byggmöten i samråd med Projektchef

I rollen ingår också ansvar för att arbetet bedrivs i enlighet med gällande lagar, förordningar, avtal och föreskrifter.

Vem är du?
För att vara rätt person för denna tjänst krävs en mycket god förmåga att samarbeta och bygga team genom att motivera och arbeta med ett coachande ledarskap. Vidare ser vi gärna att du är prestigelös, bra på att kommunicera och har lätt för att skapa relationer både internt och externt. Du ser helheten, fångar upp detaljerna och arbetar lösningsorienterat och strukturerat. Du drivs av att utveckla andra och är bra på att delegera ansvar vid behov. Vi söker dig med en positiv och ödmjuk inställning som bidrar till god stämning i hela projektorganisationen. Projekten är komplexa och stora och därför ser vi det som nödvändigt att du har erfarenhet av större byggprojekt och har god förståelse för byggprocessens alla faser och moment. I grunden har du en teknisk utbildning eller motsvarande likvärdiga kunskaper. Du har erfarenhet och förståelse för prognosarbete och entreprenadjuridik. Din svenska är flytande i tal och skrift och du har goda kunskaper i Officepaketet.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se. Om du har frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Susanna Aronson på 070-841 92 10. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så ansök redan idag!

Om VeidekkeV
Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genom samarbete.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på ca 38,8 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2400 anställda och en omsättning på ca 12,1 miljarder SEK (2019). Läs mer på veidekke.se

Referens

tresextio308

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till