Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Erfaren planarkitekt till samhällsutvecklingskontoret Täby Kommun jobb i Täby på Täby Kommun

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Erfaren planarkitekt till samhällsutvecklingskontoret Täby Kommun på Täby Kommun

Erfaren planarkitekt till samhällsutvecklingskontoret Täby Kommun

Täby Kommun Täby, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du vara med och skapa det framtida Täby tillsammans med ett härligt, glatt och kompetent gäng? Nu söker vi en erfaren, driven och kunnig planarkitekt!

Vad kan Täby kommun erbjuda dig? Under våren 2017 flyttade Täby kommun till det nybyggda kommunhuset, här får du arbeta i fräscha och ljusa lokaler.  Kommunhuset ligger i nära anslutning till Täby centrum med goda kommunikationer samt ett stort utbud av restauranger och butiker. På vår hemsida kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. www.taby.se

På Planenheten arbetar för närvarande 17 personer med att skapa  förutsättningarna för kommunens ambitioner för samhällsbyggandet genom att ta fram planprogram och detaljplaner samt en ny översiktsplan. Förutom planarkitekter är vi även miljöplanerare, översiktsplanerare samt en plankoordinator.


ansvarsområde.

Som planarkitekt hos oss kommer du att arbeta med planerings- och genomförandefrågor genom planprocessens alla skeden och ansvara för eller medverka i planbeskedsutredningar och detaljplaneprojekt av olika storlek. I Täby drivs många planarbeten i projektform och samarbete med samhällsutvecklingskontorets övriga enheter och kommunens verksamhetsområden är en viktig del i arbetet.

Det är ett mångsidigt, ansvarsfullt och händelserikt arbete som ständigt utvecklas. Det ställer krav på dig att ha en hög grad av självständighet i ditt arbete och insikt om din professionella roll i en politiskt styrd organisation. Arbetet innebär många kontakter med byggaktörer och arkitekter liksom med kommunens invånare.


kvalifikationer.

Den vi söker;
  • har universitet- eller högskoleutbildning mot fysisk planering, arkitektur, samhällsplanering eller motsvarande.
  • har minst 5 års erfarenhet av detaljplanering. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med detaljplaner med olika frågeställningar och komplexitet, gärna i samarbete med privata fastighetsägare och god kännedom om stadsbyggandet i övrigt.
  •  har intresse av att leda och medverka i projekt med många deltagare och kan arbeta med och leda konsulter. Du tänker utifrån en helhet och sammanväger intressen genom samarbete med andra kompetenser för att nå goda stadsbyggnadskvaliteter.
  •  är väl insatt i gällande lagstiftning och dess tillämpning. 
  •  har goda kunskaper i svenska språket och förmåga att i tal och skrift lyfta fram sitt budskap. 

Det är meriterande att du har;
  •  goda kunskaper i AutoCad Map 3D, Focus Detaljplan och Adobe-serien.
  •  erfarenhet från kommunal verksamhet.

Vi ser framför oss att du är ansvarstagande och effektiv med förmåga att kommunicera och vara lyhörd. Du kan självständigt planera och genomföra ditt arbete samtidigt som du har mycket god samarbetsförmåga. Du är intresserad av att utveckla effektiva arbetsprocesser.


erfarenhet.

Du behöver ha erfarenhet av detaljplanering.


ansökan.

Sista dag för ansökan är 2021-10-22.
Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

I denna rekrytering samarbetar Täby Kommun med Randstad Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Hannah Sandström, 0733-434 534, [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201359289