Jobbet Erfaren Orderhandläggare sökes för heltidsuppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren Orderhandläggare sökes för heltidsuppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av orderhantering och vill jobba på ett stort internationellt företag i Malmö? Brinner du för teknik och administration? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en Orderhandläggare vars huvudsakliga fokus kommer att vara att ta emot förfrågningar från interna samt externa kunder.

Du kommer att arbeta med att:
- Registrera orders av eftermarknadstjänster
- Hantera reklamationer och garantiärenden
- Bevaka företagets orderbox och leveranser samt sköta orderregistrering
- Sköta kundkontakt
- Följa upp fakturor samt avvikelser
- Utfärda kreditering/debitering
- Sköta kontering och hantering av leverantörsfakturor
- Returhantering
- Upprätthålla informationsflödet i retursystemet e-Repair

En stor del av arbetet kommer att innebära att upprätthålla en god kundrelation, besvara frågor och önskemål och medverka till att en servicegrad på order styrs enligt fasta mål.

Arbetstiderna är måndag - fredag 08:00-16:30. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas omgående, så snart vi hittat rätt kandidat.
Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kundföretaget.

Detta söker vi:

- Du bör ha minst 2 års erfarenhet av administrativt arbete, gärna med inriktning 'order'.
- Du ska gärna ha arbetat inom industri, gärna med elektronikenheter av olika slag, för att känna till kundens rutiner.
- Du bör ha kunskap om proforma och tullfakturor för gods utanför EU.

En eftergymnasial utbildning är inte ett krav, det är viktigare att du har en god erfarenhet från branschen. Kunskaper i SAP är en starkt meriterande. Vidare ska du kunna tala flytande engelska i både tal och skrift, då du kommer arbeta ut mot globala kunder. Viktigt för tjänsten är att du har ett analytiskt tänk, är flexibel och har lätt att anpassa dig till förändringar. Som person är du positiv, noggrann och ansvarstagande. Vidare har du lätt för att sätta dig in i nya system och har goda kunskaper i Office-paketet.

Är det din nästa utmaning vi beskrivit ovan? Sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Administration, Orderhandläggare, Service

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51911

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till