Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Erfaren ombudsman till Sveriges Ingenjörer job in Stockholm at Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Erfaren ombudsman till Sveriges Ingenjörer på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Erfaren ombudsman till Sveriges Ingenjörer

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Arbetsbeskrivning
Tjänsten omfattar de huvudsakliga arbetsuppgifterna för en ombudsman. Ge kvalificerad rådgivning till medlemmar och förtroendevalda i anställningsfrågor, biträda och företräda medlemmar och förbundet i förhandlingar med arbetsgivare samt hålla kurser och seminarier för förtroendevalda i förbundet och inom andra SACO-förbund.
Därutöver innefattar tjänsten som ombudsman på Industrisektorn avtalsansvar och att delta i centrala avtalsförhandlingar.

Vem är du?
Vi söker dig som har jurist- eller personalvetarexamen eller annan relevant akademisk examen i kombination med flera års erfarenhet av förhandling. Du har mycket goda kunskaper inom arbetsrätt, kunskap om arbetsmarknadens parter och du har erfarenhet från arbetstagar-/arbetsgivarorganisation. Du har arbetat som ombudsman i flera år, har deltagit aktivt i centrala avtalsförhandlingar och har dessutom praktisk erfarenhet av att stötta och utbilda förtroendevalda i deras roll och uppdrag. För rollen ser vi det som viktigt att du trivs med att tala inför grupp och du har en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, på svenska och även engelska.
Som person är du en positiv och pragmatisk problemlösare med gott omdöme som motiveras av att vara en del av en viktig samhällsfunktion. Du kommer att ha många kontaktytor varför vi söker en förtroendeingivande person som har lätt för att skapa goda relationer, är lösningsorienterad och har en god pedagogisk och social förmåga.

Du erbjuds
Du erbjuds ett varierande och stimulerande arbete i en dynamisk miljö där du får ta ett stort eget ansvar. Som medarbetare på Sveriges Ingenjörer är du med och stöttar en av Sveriges viktigaste yrkesgrupper, ingenjörerna. Då Sveriges Ingenjörer är en central avtalspart inom många stora områden kommer du till ett förbund i centrum av den svenska arbetsmarknaden.
Det är högt i tak och som medarbetare uppmuntras du både att ta ansvar och initiativ, inte minst vad gäller din egen utveckling. Rollen som ombudsman innebär stort eget ansvar för dina egna ärenden i kombination med möjligheten att rådfråga kollegor i samma roll som du. Du har stor möjlighet att själv påverka dina arbetstider och hur du lägger upp ditt arbete, detta gör du tillsammans med din närmsta chef.
Organisationen präglas av engagemang och nyfikenhet. Gemensamt för de som arbetar här är också stoltheten över medlemmar och kollegor.
Sveriges Ingenjörer som arbetsgivare erbjuder villkor som följer Teknikavtalet och de lokala avtal som har upprättats på arbetsplatsen.

Ansökan
I rekryteringsprocessen samarbetar Sveriges Ingenjörer med Jurek Rekrytering och Bemanning. Urvalet sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 16 juni 2021 via www.jurek.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catarina Isaksson på telefonnummer 076-002 69 81 alternativt [ Email address blocked ] .

Övrigt
Fackliga företrädare är Johanna Bång (Akademikerföreningen) och Lotta Ljungqvist (Unionen) Båda nås via växeln på tfn 08-613 80 00.

Om verksamheten
Ingenjörerna är en av Sveriges viktigaste yrkesgrupper. De löser gemensamma utmaningar, genererar tillväxt och skapar fler jobb. För att stötta och utveckla dem finns Sveriges Ingenjörer – det enda fackförbundet med fullständigt fokus på ingenjörer. Vi är landets största nätverk för högskoleutbildade ingenjörer och en del av Saco, Sveriges akademikers centralorganisation. Med cirka 160 000 medlemmar är Sveriges Ingenjörer ett starkt förbund med stor handlingskraft och resurser att göra nytta. Vi arbetar för att våra medlemmar ska ha goda villkor, möjlighet att utvecklas och att de ska värderas så högt som de förtjänar. Sveriges Ingenjörer är en kunskapsdriven, samhällsengagerad och tillåtande arbetsplats. Våra stolta, nyfikna och professionella medarbetare är vår viktigaste resurs. Du uppmuntras att dela med dig av tankar och idéer, vi månar om din utveckling och tar vara på ditt engagemang.


 

Rekommenderade jobb

Erfaren ombudsman till Sveriges Ingenjörer
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltid
Konsultchef inom ekonomi till Amendo Stockholm
Amendo Bemanning Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Rekryteringskonsult till Amendo Stockholm
Amendo Bemanning Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: EE896EC141BE49F5916D9A91EED0024C