Jobbet Erfaren och driven projektledare inom IT och verksamhet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren och driven projektledare inom IT och verksamhet publicerad av Sogeti

Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning


Vi söker seniora projektledare med erfarenhet av att leda projekt med antingen IT-inriktning eller olika verksamhetsprojekt. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av olika kravhanterings- och projektmetoder.


Vi erbjuder dig möjligheter att arbeta i ett väletablerat företag som har genomarbetade och kvalitetsmässiga processer för bland annat försäljning, leverans och kompetensförsörjning. Ta chansen att komma till en företagskultur som genomsyras av gemenskap, eget ansvar och flexibilitet. Har du dessutom förmågan att snabbt kunna sätta dig in i kundernas verksamhet och har ett stort driv är du rätt person för oss.

  • Brinner för att leda projekt inom IT och verksamhet
  • Är en duktig ledare och gillar att få andra att växa
  • Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Är en positiv, utåtriktad och utpräglad lagspelare
  • Är duktig på att inspirera
  • Minst fem år års erfarenhet av projektledning inom IT och verksamhet
  • Universitets- eller högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av olika utvecklings-och projektmetoder som t ex Scrum, PPS
  • Känner starkt för att arbeta som konsult

Att arbeta på Sogeti är att vara del av ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. Våra största satsningsområden finns inom Digital Customer Experience, Analytics & Cognitive, Digital Assurance & Testing, Cyber Security, Cloud och Digital Manufacturing där Engineering Services och Internet of Things är huvudfokus. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter. Globalt stöttas vi av 27 000 kunniga kollegor i 13 länder. Är du flexibel, entreprenör, service-minded, tycker om variation och att interagera med och lära känna nya människor?


Då är konsultyrket perfekt för dig! Och som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” är vår vardag.


Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher. Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.

Referens

18398

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till