Jobbet Erfaren mjukvaruutvecklare sökes till teknikföretag i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren mjukvaruutvecklare sökes till teknikföretag i Linköping publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Är du en driven mjukvaruutvecklare som är intresserad av inbyggda system och söker nya utmaningar? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett konsultföretag i Linköping, de arbetar främst mot kunder inom industri, fordonsindustrin och försvarsindustrin. De har sin bas här i Norden men de arbetar även internationellt med sina kunder. De söker nu en erfaren mjukvaruutvecklare som är intresserad av att arbeta med inbyggda system. Uppdragen som vår kund har utförs både internt i deras egna lokaler och ute hos kund. Uppdragen du som konsult kommer att arbeta på pågår ofta under en längre period och detta ger dig som anställd möjlighet till att utvecklas tillsammans med ditt team. Som anställd på vårt kundföretag får du stora möjligheter till utveckling och utbildning och en rad andra förmåner.

Detta söker vi:

Vi ser att du har en examen som högskoleingenjör eller civilingenjör inom relevant område. Du bör ha minst 2 års arbetslivserfarenhet inom relevant område och nu vill ta dig an utmanande uppdrag som får dig att utvecklas. Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande språk, C, C++, C# och Java eller Python.

Krav för tjänsten:

- Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.

Som person tror vi att du är flexibel och enkelt kan ställa om när det behövs. Vi tror också att du är social, nyfiken och intresserad av att lära dig samt har intresset av att testa på nya saker.

Ta chansen att prova på något nytt och ge dig själv möjlighet att utvecklas! Skicka in din ansökan via studentconsulting.se redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person. Tjänsten är en rekrytering och innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer sedan bli anställd direkt hos vår kund.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53479

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till